Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Jamie McCarthy/Getty Images fro Good American)

Khloé Kardashian indrømmer: Jeg håbede på en dreng

Det var ikke en datter, Khloé Kardashian håbede på at få, da hun fandt ud af, at hun var gravid.

Khloé Kardashian blev tidligere i år mor for første gang, da hun fødte datteren True. Det var hendes helt store drøm, der gik i opfyldelse, efter hun i flere år havde drømt om selv at få børn. Men faktisk drømte hun slet ikke om at få den datter, hun altså fik.

LÆS OGSÅ: Efter utroskaben: Så dårligt er forholdet mellem Khloé og Tristan

LÆS OGSÅ: Følgerne raser mod Kardashian-søster: Du er respektløs!

‘Keeping Up With the Kardashians’-stjernens søstre havde nemlig allerede flere børn i forvejen, og her var det især Kourtney Kardashians søn Mason, som Khloé havde et godt forhold til inden graviditeten. Det fortæller hun på Twitter.

– Jeg ville virkelig gerne have en dreng, fordi Mason og jeg er så tætte. Jeg elsker vores bånd, skriver Khloe Kardashian, der dog slår fast, at sådan har hun det ikke efter fødslen.

– Jeg var sikker på, at jeg ville få en dreng, men Gud velsignede mig med min fantastiske True, og nu ved jeg slet ikke, hvad jeg skulle gøre med en dreng. True har gjort mig sødere og mere mild. Gud giver dig, hvad du har brug for, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Tre måneder efter fødslen: Khloé Kardashian afslører VILDT vægttab

LÆS OGSÅ: Skud affyret: Lamar Odom indblandet i voldsomt skænderi

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Khloé flasher ny kærlighedsring

LÆS OGSÅ: Knas i kærligheden? Kourtneys kæreste utilfreds med  …

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.