Nyeste artikler
Se alle
Kanye West og Kim Kardashian (Foto: All Over Press)

Kim Kardashian åbner op om baby nummer 4

Hårdnakkede rygter vil vide, at Kim og Kanye har gang i barn nummer fire, men er det sandt?

De seneste dage har hårdnakkede rygter floreret i de amerikanske medier om, at Kim og Kanye allerede er i gang med at planlægge deres fjerde barn. De har nemlig ét befrugtet æg tilbage, som angiveligt skulle være en dreng, og ifølge USWeekly, som var først med nyheden, skal ægget inden længe sættes op i en rugemor, så de kan få endnu et barn. Parret skulle også kende kønnet på babyen, som ifølge magasinet er en dreng.

LÆS OGSÅ: Vilde krav fra Kris Jenner: Det skal Kardashian-kæresterne skrive under på

Hovedpersonerne selv har også hørt rygterne, men er der noget hold i dem? Det svarer Kim Kardashian nu på i et nyt interview med E!.

– Jeg har læst det, og intet af det var sandt. Men jeg har været meget åben om det og har talt om det i vores serie, så jeg ved det ikke. Vi begynder at filme sæson 16 i næste uge, så hvis jeg tænker mere over det, og det kommer til at ske, så vil man helt sikkert se det i tv-serien. Men for nu, nej, lyder svaret fra Kim Kardashian.

LÆS OGSÅ: Derfor droppede Kourtney sin unge kæreste

LÆS OGSÅ: CHOK: Politiet pudset på Kardashian-søster

Der er altså ingen konkrete planer om baby nummer fire, men der skulle stadig være gode muligheder for, at det kommer til at ske på et tidspunkt. Kim er nemlig ikke afvisende i interviewet og lukker den ikke helt. Hun har da også  tidligere givet udtryk for, at hun ønsker sig en stor børneflok med mindst fire børn.

Derudover sagde hun tilbage i januar, da parrets tredje barn, datteren Chicago, kom til verden, at det var den bedste oplevelse nogensinde at have en rugemor til at bære og føde barnet for sig. Dengang skulle de da også allerede have spurgt deres rugemor, om hun også vil føde deres næste barn.

LÆS OGSÅ: Bekymret Kim Kardashian tvang Kanye på hospitalet

LÆS OGSÅ: Følgerne raser mod Kardashian-søster: Du er respektløs!

LÆS OGSÅ: Tre måneder efter fødslen: Khloé Kardashian afslører VILDT vægttab

Se hele interviewet med Kim Kardashian herunder:

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.