Nyeste artikler
Se alle
(Foto: All Over)

Kim Kardashian afslører nyt navn

Kim Kardashian afslører et nyt, men ikke helt ukendt navn til sin datter.

Kim Kardashian West og Kanye West er ikke kendt for at give deres børn lange navne. Deres førstefødte datter fik navnet North West, mens deres søn fik navnet Saint West. Nu afslører Kim Kardashian dog, at parrets tredje barn, datteren Chicago, som i forvejen har fået det længste fornavn, også kan prale af at have fået et mellemnavn.

LÆS OGSÅ: WOW: Så meget tjener Kim og Kanyes barnepiger

På Instagram uploadede Kim Kardashian i går et billede, hvor hun sidder sammen med sin yngste datter, som i den grad ligner sin mor, og til billedet skrev hun Chi, som er Chicagos kælenavn og udtales Shy, og Noel bagefter. Noel er ikke et navn, der kommer ud af det blå, det er nemlig Kim Kardashians eget mellemnavn.

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian åbner op efter Tristans utroskab

Hun hedder nemlig Kimberly Noel Kardashian West, og det ser altså ud til, at hun har givet mellemnavnet videre til sit tredje barn. Ifølge E!Online kan det dog være en mulighed, at også North har fået navnet tilføjet til sit navn, da man ikke har hørt noget om, at nogle af børnene skulle have mellemnavne før nu.

SE BILLEDERNE: Så meget ligner Oliver Bjerrehuus 17-årige søn sin far

Én ting er i hvert fald sikkert, og det er, at lille Chi er en charmetrold uden lige, og hun ligner sin mor. Se det søde billede af Kim og Kanyes mindste barn herunder.

LÆS OGSÅ: Så kold er luften i Kardashian-familien

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashian har piercet sin to måneder gamle datter

💕 Chi 💕 Noel 💕

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.