Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Presley Ann/Getty Images for ABA)

Kim Kardashian: Min mor var rasende efter ecstasy-afsløring

Realitystjernen fortalte allerede moren om ecstasy-forbruget, da det stod på.

Kim Kardashian overraskede en del i den nuværende sæson af ‘Keeping Up With the Kardashians’. Selv om realitystjernen normalt er glad for at dele ud af sit liv, kom alligevel bag på de fleste, da hun for nylig fortalte, at hun flere gange havde taget ecstasy.

– Jeg tog ecstasy én gang, så blev jeg gift (med musikproducer Damon Thomas som 19-årig, red.). Jeg gjorde det igen, og så lavede jeg min sexvideo. Alle mulige dårlige ting skete bare, fortalte hun blandt andet i afsnittet til Kendall Jenner og Scott Disick.

LÆS OGSÅ: Stort stjernepar går fra hinanden kort efter fødslen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen er stor fan af ‘Keeping Up With the Kardashians’-familien.

LÆS OGSÅ: Blac Chyna håner Rob Kardashian: Kan ikke betale børnebidrag

I et nyt interview med Busy Tonight fortæller Kim Kardashian nu, at afsløringen også kom bag på en lang række personer tæt på hende, fordi hun hverken drikker, ryger hash eller andet. Det overraskede dog ikke Kris Jenner, der allerede fik det at vide, dengang hun lige havde taget stofferne.

– Jeg fortalte min mor alt, fordi vi har altid haft så tæt et forhold. Så jeg kom hjem til hende og sagde: “Mor, jeg tog ecstasy i nat”. Hun sad på vaskemaskinen – vi var i entréen ved siden af vores garage, og jeg kan lige så tydeligt huske det. Hun sagde: “Det ender med, at du en dag ikke kan få børn. Du må ikke gøre det, for du ender med at ødelægge dig selv”. Hun var så vred, fortæller Kim Kardashian i interviewet.

Realitystjernen fortæller, at det var morens reaktion, der fik hende til at droppe stofferne.

– Hun har aldrig taget stoffer, så hun var vred, fordi hun troede, at jeg ville ende med at blive en eller anden sindssyg stofmisbruger. Og jeg tænkte bare:” Ved du hvad? Hun har ret, så jeg er færdig med det. Det her er bare ikke mig”. Og så gjorde jeg det bare ikke igen, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kardashian-familien dropper stor tradition

Herunder kan du høre mere fra Kim Kardashian-interviewet:

LÆS OGSÅ: Efter drama og utroskab: Nu vil Khloé og Tristan have barn nummer to

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.