Nyeste artikler
Se alle
Foto: Getty Images

Kim Kardashian skjuler fødslen for sin mor

Fødslen er i fuld gang, men det var ikke alle, der havde fået den besked.

I bedste Kardashian-stil afslørede Kim Kardashians søstre i aftes for rullende kameraer, da de gæstede Ellen DeGeneres’ talkshow, at deres søsters rugemor var gået i fødsel. I anledning af mors dag var det nemlig meningen, at søstrene og børnebørnene skulle overraske deres mor, Kris Jenner, hos Ellen DeGeneres. Men Kim Kardashian dukkede ikke op, og det var der en god grund til.

– Min mor ved ikke engang det her, men Kims rugemor er gået i fødsel, fortalte Kourtney under showet, så Kim var på hospitalet i stedet for i studiet. Den nyhed kom tydeligvis bag på Kris Jenner, som dog var hurtig på aftrækkeren:

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian chokerer på Instagram: Hvad sker der?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen elsker Kardashian-familien.

LÆS OGSÅ: Kardashian-søstre går solo: Forhandler om eget tv-program

– Nej? Hvad laver vi så her? Ses Ellen, lød Kris Jenners svar.

Nyheden lod dog ikke til at komme bag på de øvrige familiemedlemmer, som alle var samlet for at fejre mors dag i specialepisoden, der bliver sendt på amerikansk tv søndag, så det var altså kun Kris Jenner, der var blevet holdt udenfor. Både Kourtneys tre børn, Kims tre børn, Kylie Jenners datter, Khloés datter og Robs datter var til stede i studiet.

LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

Rygterne har ellers floreret i de seneste uger om, at Kim Kardashian og Kanye Westss søn allerede skulle være kommet til verden, men tidligere på ugen gik Kim ud og manede rygterne til jorden med, at hvis det var tilfældet, ville hun være på hospitalet eller hjemme hos familien og ikke rundt omkring til rød løber events.

Men nu er Kim og Kanye altså på hospitalet og er ved at byde deres søn velkomme til verden.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kim og Kanye dropper rugemor

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.