Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Kim Kardashian trodser sin fars ønske

Kim Kardashians afdøde far advarede hende om i arbejde med strafferet, fordi han ikke ønskede, at hun skulle blive stresset over hele den verden.

Kim Kardashian har kastet sig over en helt ny karriere, efter hun sidste år var med til at få benådet Alice Marie Johnson, som havde siddet fængslet i 21 år for blandt andet besiddelse af kokain og hvidvaskning af penge.

Realitystjernen har i den seneste tid kæmpet for at blive advokat. Hun er i lære hos et advokatfirma i San Francisco, og hun forventer, at drømmen går i opfyldelse i 2022, hvor hun i så fald officielt vil kunne kalde sig advokat, hvis hun består eksamen til den tid.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian chokerer på Instagram: Hvad sker der?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen elsker Kardashian-familien.

LÆS OGSÅ: Kardashian-søstre går solo: Forhandler om eget tv-program

I det seneste afsnit af ‘Keeping Up With the Kardashians’ fortæller Kris Jenner datteren, at hun er stolt af hende. I den forbindelse fortæller Kim, at hun især er meget inspireret af sin far, Robert Kardashian, der døde i 2003. Han advarede hende dog mod at gå samme vej som ham, fordi han ikke ønskede, at hun skulle blive stresset af hele den verden.

– Jeg fortalte min far for mange år siden, at jeg gerne ville arbejde med strafferet. Men han sagde: “Det vil stresse dig så meget. Det vil du virkelig ikke”, fortæller hun i afsnittet.

Kim Kardashian fortryder dog ikke, at hun har taget beslutningen om at gå den vej. For efter hun fik Alice Marie Johnson på fri fod, har hun kun fået mere blod på tanden.

– Jeg er virkelig motiveret af at kende loven bedre og kæmpe for de folk, der fortjener endnu en chance – ligesom hende. Det er virkelig overvældende, hvor mange folk der skriver. Jeg læser det, og så vil jeg se, om der er den rette sag, og hvad jeg kan gøre for at hjælpe, siger hun i afsnittet.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kim og Kanye dropper rugemor

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.