Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Kim og Kanye overrasker med stor nyhed om baby nummer fire

Kendisparret deler den store nyhed med familien i den kommende sæson af realityserien.

Efter et stykke tid med rygter bekræftede Kim Kardashian endelig i sidste måned, at hun og manden, rapperen Kanye West, venter barn nummer fire, der senere i år kommer til verden via en rugemor.

Nu får fansene mulighed for at se det øjeblik, hvor Kim og Kanye delte den store nyhed med resten af familien. Det er nemlig en del af den kommende sæson af ‘Keeping Up With the Kardashians’. Det viser en teaser fra den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Baby nummer fire til Kim og Kanye? Nu bryder Kris Jenner tavsheden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Irina Olsen er stor fan af ‘Keeping Up With the Kardashians’-familien.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kim og Kanye dropper rugemor

Nyheden skaber naturligvis stor glæde hos resten af realityfamilien. Kris Jenner er tydeligt overrasket, og Scott Disick bryder ud i stor jubel, da Kim og Kanye delte den store nyhed med dem.

Traileren afslører også, at sæsonen muligvis kommer til at indeholde en del med Kanye West. Rapperen har en rolle i flere af de historier, som sæsonen efter alt at dømme komme til at fokusere på. Og det er naturligvis ikke uden drama.

I forvejen har kendisparret børnene North, Saint og Chicago. Det kommende fjerde barn er endnu en søn, der ventes at komme til verden til maj. Det er igen via en rugemor, ligesom da datteren Chicago kom til verden, men det er en ny rugemor denne gang, da den tidligere selv er gravid i øjeblikket.

LÆS OGSÅ: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne svinet til: Jeg har grædt endeløst i dagevis

Herunder kan du se traileren for sæsonen:

LÆS OGSÅ: STORT CHOK: Nu lukker Kardashian-familien ned

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.