Nyeste artikler
Se alle

Klara åbner om forholdet til Sean: Var de kærester under ‘Paradise’?

Det er ikke tilladt at have en kæreste, mens man medvirker i 'Paradise', men har Klara brudt denne regel?

Allerede inden denne omgang af ‘Paradise Hotel’ gik igang, afslørede ‘Paradise’-baben Klara, at hun tidligere havde dannet par med Sean, som medvirkede i sidste sæson af TV3-programmet. Faktisk var Klara den ekskæreste, som forårsagede, at Sean blev smidt ud af hotellet, idet man kun må medvirke i programmet, hvis man er single.

SAY WHAT! ‘Paradise’-Jonass og Sarah har været kærester

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Populær ‘Paradise’-babe vender tilbage til skærmen

Efterfølgende kunne Klara afsløre, at hun efter hjemkomsten fra ‘Paradise’ var blevet kærester med Sean igen. Han havde hentet hende i lufthavnen, da hun vendte hjem fra Mexico, og her var kærligheden blomstret på ny.

Rygterne har svirret en hel del omkring, hvorvidt Klara og Sean også har dannet par, mens Klara har været med i ‘Paradise Hotel’. Særligt de andre paradisoer er meget skeptiske, og flere af dem mener bestemt ikke, at Klara har været single under ‘Paradise’. Derfor konfronterer de hende i det nyeste afsnit af ‘Mit Paradiso Liv’:

Gruppen er meget splittet i forhold til Sean og Klaras forhold, og mange af dem er slet ikke overbeviste om, at Klara egentlig var single på hotellet.

– Klara, må man virkelig gerne deltage i ‘Paradise Hotel’, når man stadigvæk er sammen med sin ekskæreste?, læser Camilla op under Pandoras.

– Jeg stiller Klara spørgsmålet, for jeg synes ikke, at man kan Klara 100 procent single inde på hotellet, forklarer Sarah.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk har fundet kærligheden

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Teitur forklarer: Derfor ville vi have Cecilie ud af hotellet

– Jeg har sgu ikke været sammen med ham, mens jeg var på ‘Paradise’, slår Klara fast. Ellers var jeg jo nok røget ud, forsvarer hun sig.

– Det bliver lidt akavet, da Klara får spørgsmålet, fordi vi alle har en teori om, at de stadigvæk har været lidt kærester, mens hun var afsted, så det er lidt akavet, lyder det fra Jonass.

– Sean og jeg har jo bare hele tiden været gode venner, der er ingen sure miner, slår Klara fast.

– Da Klara siger, at hun har været single på hotellet, der ved jeg godt, at det er løgn. Det første hun gjorde, da vi kom hjem, var at råsnave Sean i lufthavnen, afslutter Teitur.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-par er blevet gift

Se videoen øverst og klippet nedenfor, hvor Klara forklarer sig, og vurder selv, om hun virkelig var single på ‘Paradise’:

LÆS OGSÅ: Cecilie ude af ‘Paradise’: Jeg skulle have kæmpet mere

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.