Nyeste artikler
Se alle
Foto: Per Arnesen / TV 2

Kom med Lisbeth Dahl tilbage til barndommen

Det nye TV 2-program er en ren tidsrejse for skuespilleren

Året er 1958. Køleskabe og fjernsyn i hjemmet er det nye, man hører vovet musik fra Radio Mercur og leger med hulahopringe. Sammen med sin familie rejser Lisbet Dahl tilbage i tiden i TV 2-programmet ‘Kærlig hilsen 1958’. Året hvor den nu 73-årige skuespillerinde var 12 år gammel. 

– Det var enormt skægt og underholdende at gense alle de ting. Man bliver flyttet helt tilbage i tiden, fortæller revy-dronningen til HER&NU. 

Tre dage får Lisbet lov til at bruge i fortiden, og oplevelsen deler hun med sin ældste datter, 53-årige Louise Bjerregaard, samt sine to børnebørn Martin på 23 år og Josefine på 15.

– Vi morede os meget sammen. Min datter så jo lige pludselig meget ældre ud i det nye tøj, og mine børnebørn rendte rundt og ledte efter køleskabet, for det ser jo slet ikke ud, som det gør i dag, siger Lisbet Dahl.

LÆS OGSÅ: Derfor flytter Kronprinsparrets børn til udlandet

Mor var ikke blevet glad

Selvom det var sjovt for den folkekære skuespillerinde at være tilbage i tiden, så var der mange ting, der så anderledes ud i hendes eget barndomshjem.

– Hvis min mor havde set den indretning, så var hun bestemt ikke blevet glad. Selvom jeg godt kunne gen-kende alle tingene, så boede vi meget anderledes, fortæller Lisbet med et grin.

Lisbet, der er vokset op som enebarn, er datter af skuespillerne Toni Biering og Helge Dahl. De blev skilt, da Lisbet var lille.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye fyr: Vi skal være sammen resten af livet

– Jeg savner egentlig ikke noget fra den tid. Alting var mere problematisk og tog længere tid. Bare det at tænde fjernsynet var mere besværligt. Der skulle man jo rejse sig, og det tog et par minutter før, det tændte, mindes Lisbet, der voksede op alene med sin mor i en toværelses lejlighed i Københavns nordvestkvarter.

I dag bor den populære skuespillerinde i et hus i Gentofte, og selvom hun morede sig på de tre dages optagelser med sin familie, så er hun glad for, at årstallet nu hedder 2019.

Programmet får premiere d. 25. december kl. 21:45 på TV2.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila: Jeg føler mig endelig tryg

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.