Nyeste artikler
Se alle
Robin til premierefest på 'Ex on the Beach'. (Foto: Janus Nielsen)

Kontant Robin: Mine følelser for Emma eksisterer ikke mere

De var knuste, da de skulle sige farvel til hinanden, men i dag er der iskold luft mellem Robin og Emma.

Da Robin fra Amager og nordjyske Emma skulle sige farvel til hinanden i ‘Ex on the Beach’, var de begge opløst af gråd, og det var, som om de først der mærkede, hvor glade de var blevet for hinanden.

Emma Josefine fra Aalborg i ‘Ex on the Beach’ 4. Foto: Krestine Havemann

Derfor forsøgte de, da de begge to var tilbage i Danmark efter optagelserne, at give det en chance, for måske kunne det blive til noget mellem dem.

LÆS OGSÅ: CHOK! Tårevædet afsked: Dobbelt exit i ‘Ex on the Beach’

– Men lige som i luksusvillaen, så kunne hun heller ikke holde sig til én fyr herhjemme. Hun valgte at kysse med sin eks dagen inden, jeg skulle flyve til Aalborg. Jeg ville alligevel gerne give det et skud med hende og mig. Men tre eller fire dage senere droppede hun mig, fortæller Robin til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk afslører: Jeg udnyttede hende

Det bekræfter Emma.

– Robin og jeg er fortid. Det, der er sket, er sket. Jeg kan ikke lave det om, siger hun til Realityportalen.

Robin var meget uforstående over for det, som ‘Ex on the Beach’-baben brugte som grunden til at droppe ham. Hun mente, han var selvoptaget og selvglad.

– Jeg forstår ikke, at jeg var så blind i villaen i Brasilien og ikke kunne se, hvor lidt hun egentlig ville mig.

LÆS OGSÅ: IKKE VIST PÅ TV: Akavet sex på ‘Paradise’

Jeg føler mig dum

I et nyligt afsnit ser man Emma taler fortroligt med Nicklaes, hvor de begge giver udtryk for, at de gerne vil bruge mere tid sammen og har lyst til at kysse hinanden. At det fandt sted, har Robin først lige fundet ud af ved at se programmet.

– Jeg blev virkelig overrasket over, at Emma faktisk selv havde været hemmelighedsfuld og havde en flirt kørende i krogene med flere af fyrene. Jeg føler mig dum over, at jeg ikke selv havde set det, siger Robin og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Hvad sker der under lagnerne?

– Specielt fordi Amanda havde advaret mig fra begyndelsen og sagt, at jeg fortjente bedre, og at man ikke altid kan stole 100 procent på Emma.

Robin taler ikke med længere med Emma, men han er gode venner og ses engang imellem med Nicklaes. Han har dog ikke følt behov for at konfrontere Nicklaes med noget, da det ifølge Robin var Emma, der opsøgte den flirtende samtale med Nicklaes.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-par er gået fra hinanden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.