Nyeste artikler
Se alle
Travis Scott og Kylie Jenner er et par, der ikke har set sig tilbage lige siden, de mødte hinanden for første gang på musikfestivalen Coachella i april 2017. Her hookede de op, og lige efter tog Kylie med Travis rundt på turné. Efter kun et par uger sammen, blev deres knap 2-årige datter Stormi undfanget. I oktober måned gik parret dog fra hinanden for anden gang, og trods rygter om forsoning, så ser det altså ikke ud til, at parret har fundet melodien igen (Foto: Noam Galai/Getty Images for New York Magazine)

Kort før bruddet: Kylie og Travis pralede med vildt sexliv

Alt virkede til at være perfekt, da Playboy midt i september udgav et interview med Kylie Jenner og Travis Scott. Nu er forholdet gået i stykker.

Det kom som noget af et chok, da det normalt velinformede sladdermedie TMZ kunne fortælle, at Travis Scott og Kylie Jenner har sat forholdet på pause og dermed officielt er single. De to blev sammen forældre til datteren Stormi i februar 2018, og i de seneste måneder har der floreret rygter om, at Travis ville fri. Men det bliver der altså ikke noget af.

Ifølge TMZ har Kylie og Travis kæmpet for forholdet i lang tid, og det er flere uger siden, at de besluttede sig for at sætte forholdet på pause. Dermed er bruddet altså sket kort efter, at parret satte sig ned og gav et interview med Playboy. Her styrede Travis interviewet og stillede spørgsmål til Kylie – blandt andet om deres forhold.

– Hvorfor tror du, at vores forhold fungerer? Og hvorfor tror du, at vi så hurtigt vidste, at det ville fungere? spørger Travis.

– Vi tænker på samme måde, og vi har de samme mål og passioner i livet. Derudover har vi god kemi, og vi har masser af sjov sammen. Du er min bedste ven. Vi udvikler os gennem alle de op- og nedture, som ethvert forhold har, og vi bliver ved med at blive stærkere sammen, svarer Kylie i interviewet.

LÆS OGSÅ: WOW: ‘Keeping Up With the Kardashians’-stjerne skal have tvillinger

Sexet mor

Herefter kommer de blandt andet ind på parrets sexliv, der stadig har været vildt, siden de blev forældre.

– Mange påstår, at det skader ens sexliv at få et barn, men jeg føler, at vores oplevelse har været helt omvendt, konkluderer Travis, der møder stor opbakning fra Kylie.

– Ja, jeg føler helt sikkert, at vi har bevist, at det rygte ikke passer, griner hun.

LÆS OGSÅ: Vilde rygter: Er Travis Kylie utro?

– Og den måde, som du omfavner din seksualitet har heller ikke ændret sig, siden du blev mor. Føler du, at jeg giver dig styrke til at have din egen identitet og seksualitet som mor? fortsætter Travis.

– Du minder mig om, at moderskab og seksualitet kan eksistere sammen, og bare fordi man omfavner sin seksualitet, betyder det ikke, at man er uden moral eller er en dårlig mor. Du kan stadig være sexet og være en badass mor, lyder det kontant fra Kylie.

Men nu ser det altså ud til, at forholdet er gået i stykker – på trods af deres kemi og gode sexliv.

Du kan læse hele samtalen mellem Travis og Kylie her.

LÆS OGSÅ: STORT CHOK: Nu lukker Kardashian-familien ned

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.