Nyeste artikler
Se alle
Kristian vandt 'X Factor' (Foto: Niels Henrik Dam)

Kristian Kjærlund vinder ‘X Factor’: Jeg forstår det ikke

Kristian var målløs, da han blev udråbt som vinder af 'X Factor'.

Kristian og Benjamin stod i en vaskeægte hanekamp overfor hinanden i Forum Horsens, før vinderen af ‘X Factor 2019’ skulle kåres. Det blev en meget forbløffet Kristian Kjærlund, som Sofie Linde under stor jubel og tilråb fra salen kunne udråbe som vinder.

Bookmakerne havde på forhånd udråbt Benjamin som klar favorit, men seerne var ikke enige, og de stemte på Kristian som vinderen af ‘X Factor’. Kristian vidste ikke, hvad han skulle sige, han var mundlam og kiggede sig forvirret omkring på festlighederne, som havde ham i centrum. Men så var det heldigt, at Thomas Blachman var hans coach, for Blachman tog ordet og holdt en takketale.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne taler ud: Ville tage mit eget liv

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre om Remee og Blachmans kamp om ‘X Factor’-lønnen.

– Du har så meget energi og skønhed og musikalitet. Danmark er blevet klogere på sig selv, tak, lød det fra Blachman.

LÆS OGSÅ: Geggo scorer rolle i stor film

Der var stort smil, men fuldstændig tavshed fra Kristian, som har været kæmpe ‘X Factor’-fan hele sit liv, men heldigvis genfandt han sin lyd og kunne synge sin vindersang  ‘Lost & Profound’ efter afgørelsen.

– Jeg forstår det stadig ikke. Hvis jeg virker utaknemmelig, så er det fordi, jeg slet ikke begriber det. Jeg forstår det først i morgen tidlig tidligst, tror jeg, lød det fra Kristian Kjærlund efter sin optræden af vindersangen i finalen, og overfor Realityportalen uddybede han:

– Jeg havde lidt forventet, at Benjamin tog sejren. Det er lidt den stemning, der har været i kulissen og også hos bookmakerne, så jeg tror bare, jeg havde en forventning om, at det blev tilfældet.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er vinder-singlerne fra ‘X Factor’

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.