Nyeste artikler
Se alle
Kristoffer blev desværre den næste i rækken, der måtte forlade 'Bagedysten' (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR).

Kristoffer ude af ’Bagedysten’: Jeg har ligget søvnløs over mine fejl

Konkurrencemennesket Kristoffer forstår godt, han røg ud af 'Bagedysten', men han kan alligevel ikke lade være med at spekulere på de småting, han kunne have gjort anderledes for at gå videre.
Denne gang blev det 27-årige Kristoffer Pedersen, der måtte forlade ‘Den store bagedyst’ (Foto: By Nymann).

Så blev det desværre 27-årige Kristoffer Pedersen, der måtte se sig slået ud af ‘Bagedysten’. Det er selvfølgelig ikke noget, der huer et konkurrencemenneske på niveau med atletikudøveren Kristoffer, men han havde godt forudset, at aftenens to kiks kunne koste ham sin videre færd i programmet.

– Jeg synes, det var hårdt, kan jeg huske. Jeg havde jo på fornemmelsen, at jeg lå dernede. Men man er aldrig alene dernede, så man håber jo altid, det ikke er én selv, der ryger. Det er lidt sært, selvom jeg godt vidste, det var en sandsynlighed, at jeg røg, så fik jeg også et lille chok. Når man er i ’Bagedysten’, så går man sindssygt meget op i det, så gør man sit bedste, og så betyder det bare rigtig, rigtig meget, at man ryger videre. Så det var ikke særlig rart, fortæller ‘Bagedyst’-Kristoffer.

LÆS OGSÅ: Albert fra ‘Bagedysten’ diskrimineret: Droppet af militæret

Hvad gik galt?

Aftenens afsnit bød som vanligt på tre udfordringer, denne gang med chokolade som det overordnede tema. Det er ellers noget, Kristoffer ser som sin force, ligesom han drømmer om en dag at åbne en dessertcafé. Men desværre gik chokoladetemaet ikke helt så godt, som Kristoffer ved, han kan gøre det.

Kristoffers chokoladebarer fungerede ikke helt – dog fik han ros for de tørrede hindbær, som toppede baren (Foto: DR).

Den første udfordring lød på at nyfortolke den klassiske chokoladebar.

– Jeg klarede det jo virkelig ikke særlig godt, da vi skulle lave sådan en bar, det lykkedes ikke som det skulle, så det blev lidt rodet, og jeg var lidt stresset. Det var heller ikke alle, det lykkedes helt godt for, så jeg tænkte, nu skal jeg bare gøre det godt i den hemmelige udfordring, fortæller Kristoffer og fortsætter om chokoladetærten:

LÆS OGSÅ: VILD PIRS: Dét koster Geggo og Cengiz’ bryllups slot

Her er ‘Bagedyst’-Jon igang med den chokoladetærte, der slog Kristoffers i kampen om førstepladsen i den hemmelige udfordring (Foto: DR).

– Der gik det sindssygt godt. Det var som om, de var meget i tvivl om, hvem der skulle vinde af mig og Jon, og så vandt han, fordi hans fjer var pænere. Men som jeg kunne forstå, så synes de ellers min var mere vellykket, men hans finish, der var lige noget, der gjorde, han vandt. Så der tænkte jeg sådan lige, ”nu er jeg med igen”, lyder det fra Kristoffer om sin andenplads i den hemmelige udfordring.

Desværre gik det ned af bakke igen for ham til mesterværksudfordringen.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-stjerne dybt forarget: Her er bagsiden af medaljen

Kristoffer ærger sig stadig over, at han ikke droppede chokolade-“kunsten” rundt om sit mesterværk (Foto: DR).

– Så desværre, så fuckede jeg op i den sidste udfordring. Jeg var virkelig presset på tid i forvejen, og så skulle jeg lave en mousse om, som skilte, og så nåede det bare ikke at sætte sig, og så skulle jeg glace det, og at glace en mousse, der ikke har sat sig, det bliver aldrig helt godt. Og så havde jeg også åbenbart misforstået udfordringen. De synes ikke, at det er en desserttallerken, jeg laver, forklarer den 27-årige ‘Bagedyst’-udstemte.

Med de mange svipsere i aftenens program, så var der ikke meget at sige til, at det var Kristoffer, der måtte forlade ‘Bagedysten’ og vende snuden mod hjemadressen på Østerbro.

CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program

– Jeg ved ikke, om jeg var skuffet, jeg kunne klart forstå deres argumenter, jeg var klart én af dem, der skulle have røget. Men jeg håbede da på, at chokoladetærten havde hjulpet mig, fordi jeg fik ret meget ros for den. Så er det bare brændærgerligt, at man misforstår udfordringen i den sidste. Men jeg synes ikke, det var noget, der var branduretfærdigt, jeg accepterede det hurtigt, at det var mig, fortæller ‘Bagedyst’-Kristoffer.

Jeg har ligget søvnløs over mine fejl

Til gengæld har Kristoffer sværere ved at acceptere, at man ikke kan gå tilbage i tiden og gøre udfordringerne om. Han er et konkurrencemenneske, så det at gøre efterkritik på sine fejl falder ham naturligt.

LÆS OGSÅ: Timm Vladimir afslører: Sådan ville jeg klare mig i ‘Bagedysten’

Ved siden af Film- og Medievidenskabs-studiet på Københavns Universitet, er ‘Bagedyst’-Kristoffer elitesportsudøver i atletik (Foto: Bo Nymann).

– Jeg har tænkt sindssygt meget på det efterfølgende, for det er meget, meget små ting, der kunne have gjort forskellen. Det var helt fair, at jeg var en af dem, der skulle ryge, men der tror jeg, konkurrencemennesket kommer op i mig, for uhh, hvor er jeg super ærgerlig over det. Jeg har nogle gange ligget lidt vågen og bare sådan tænkt ”for helvede, hvorfor fanden gjorde jeg ikke lige det”, og det ved jeg også bare, jeg kommer til at tænke nu her, når jeg ser programmet. Jeg kommer til at råbe af mig selv i fjernsynet, haha! Jeg har lært sindssygt meget af at være med, så når jeg kigger på det nu, så ved jeg bare lige, hvad jeg gør af fodfejl. Der kunne man ønske at gøre det om nogle gange, fortæller en ærgerlig Kristoffer, der igen bager på livet løs efter et par ugers “bage-pusterum” efter ‘Den store bagedyst’.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Landmand’-stjerne er gået konkurs

Fejlene i aftenens program har han gennemgået igen og igen oppe i hovedet, så opskriften på, hvad han så skulle have gjort, ligger klar:

– Det der med den desserttallerken, at jeg ikke opfyldte kravene, det var mega lidt, jeg skulle have gjort. Det der chokolade noget, jeg smurte ud over min tallerken, det fungerede ikke, jeg skulle bare have taget nogle elementer fra mine kager og lagt ud på tallerkenen i stedet for, og så havde det simpelthen være meget finere, og så havde det været en desserttallerken. Og så selvfølgelig hvis min mousse ikke havde skilt, så havde det også hjulpet på det, forklarer Kristoffer.

LÆS OGSÅ: Er Annemette Voss og ‘Bagedyst’-Emil i familie?

Men til det at være konkurrencemenneske hører også det at sætte mål. Og sådan ét satte Kristoffer sig også, da ‘Bagedysten’ gik igang.

– Jeg er jo absolut en af dem, der har bagt mindst tidligere, jeg tænkte jo vitterligt til at starte med, at jeg ville være én af de første, der røg. Så jeg har virkelig prøvet at lægge mig i selen, så jeg tænkte, at hvis jeg når til program fem, så er jeg lykkelig, og det var lige, hvad jeg gjorde. Jeg har meget respekt for, at de andre var så dygtige, så det ville være ret arrogant at tænke ”okay, jeg vinder det hele”, så jeg var ret ydmyg omkring det, og jeg nåede jo egentligt mit første mål, så det skal man jo også fejre et eller andet sted, lyder det fra Kristoffer, der dog meget gerne havde set sig selv komme længere end det.

LÆS OGSÅ: Linse afslører hemmeligheden bag hals-tatovering

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-vinder afslører kronisk sygdom

LÆS OGSÅ: Her er de vildeste udfordringer i ‘Den store bagedyst’

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.