Nyeste artikler
Se alle
Dronningen og kronprinsparret åbner udstillingen 'Dronningens Ansigter' (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix)

Marys hemmelige budskab: Stærkt engagement

Ved åbningen af udstillingen 'Dronningens ansigter' bar kronprinsessen en kjole, der sendte et stærkt signal.

Dronning Margrethe kunne sidste tirsdag endelig åbne udstillingen ‘Dronningens Ansigter’ på Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot i Hillerød. På den omfattende udstilling, der er skabt i anledning af majestætens 80-års fødselsdag, blev der også afsløret et nyt portræt malet af Niels Strøbæk. Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary deltog i arrangementet, der var deres første med dronningen efter coronakrisen.

Mary var iført en kjole fra Beulah London, og selv om den var meget diskret i beige crepe, så sendte den alligevel et stærkt signal. Det engelske modemærke har sloganet ‘Fighting Slavery Through Fashion’ og deres tøj bliver syet af kvinder, der har været ofre for menneskehandel.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Dronning Margrethe sammen med kronprinsparret o maleren Niels Strøbæk ved afsløringen af hans nye portræt (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix)

LÆS OGSÅ: Geggo efter 3D-scanning: Lillesøster ligner Alba på næse og mund

– Vi har skabt Beulah for at bekæmpe slaveri. Vi eksisterer, så vi kan sætte udsatte og tidligere menneskehandlede kvinder i stand til til at blive økonomisk uafhængige og bryde fri af udnyttelse og fattigdom, fortæller Lady Natasha Rufus Isaacs og Lavinia Brennan, der står bag Beulah.

– Vores alternative forretningsmodel, som vi kalder vores ‘Freedom Model’, er en retskaffen cirkel, som er skabt til at sætte kvinder i vores forsyningskæde i stand til at få en bæredygtig ansættelse ved at indarbejde håndværksteknikker som at væve og brodere i vores kollektioner, siger de to kvinder, der udover kronprinsesse Mary også klæder hertuginde Catherine på.

LÆS OGSÅ: Ditte Julie gør op med fordom: Deler ærligt billede

LÆS OGSÅ: Johnny Madsens kæreste frifundet i voldssag

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.