Nyeste artikler
Se alle
Foto: Anthon Unger

Kronprinsparret overrasker: Lej vores luksushus

Nu kan man komme til at bo som de kongelige, de udlejer nemlig deres gemakker.

Det var en overraskelse for de fleste, da kronprins Frederik under sidste uges pressemøde i schweiziske Verbier afslørede, at han og familien har ejet et hus i området i 10 år. 

De næste tre måneder har kronprinsbørnene og Mary fast base i huset, men når Frederik og Mary ikke selv bruger deres chalet i Verbier, lejer de det ud gennem en lokal mægler i den schweiziske alpeby. 

LÆS OGSÅ: Derfor flytter Kronprinsparrets børn til udlandet

Afhængigt af hvornår på sæsonen man lejer det, ligger prisen for en uge i den kongelige skihytte på mellem 41.200 og 65.400 kroner. For det beløb kan op til 10 personer til gengæld også få en luksuriøs ferie i det nænsomt renoverede træhus, der er et af byens ældste.

Der er installeret et nyt køkken med alt tænkeligt tilbehør, tre designerbadeværelser, sauna i kælderen, jacuzzi, vaskemaskine, tørretumbler og opvarmet garderobe til udendørstøj samt skistøvletørrer. Der er naturligvis også internet, stort fladskærms-tv og et stort musikanlæg. 

LÆS OGSÅ: Linse tjener kassen: Så meget tager hun for at skrive autografer

Kronprinsessens australske baggrund skinner igennem i indretningen. Over pejsen hænger der et maleri med en koalabjørn, der sidder i et eukalyptustræ og tygger blade.

Kongehuset ønsker ikke at besvare spørgsmål om huset, da det er et privat anliggende, mens udlejeren i en mail til HER&NU af samme årsag afviser at kommentere. Annoncerne for huset forsvandt dog kort efter HER&NU’s henvendelse. 

At udlejeren har et godt forhold til Kronprinsparret understreges af deres profil-billede på udlejningssitet Airbnb. Det er nemlig taget på Amalienborg Slotsplads. 

LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn

Sådan præsenteres det gennemrenoverede hus på over 200 kvadratmeter fra 1860’erne på Airbnb. Det koster op til 65.400 kroner for en uge – afhængigt af hvornår på sæsonen man lejer det. (Foto: Airbnb / Location Verbier)

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.