Nyeste artikler
Se alle
Kylie Jenner fejrede sin 18-års fødselsdag i nat, og det gjorde hun med stil. (Foto: All Over)

Kylie Jenner populær som aldrig før: Kun overgået af én

Kylie Jenner har trukket stikket til de sociale medier, men det har langt fra betydet, at fans verden over har glemt hende.

Kylie Jenner er gået i sort. I hvert fald på hendes sociale medier, hvor  hun de seneste måneder har valgt at leve et mere privat liv, hvilket inkluderer langt mindre selfies og andre former for fotografier. Samtidig har det været en uundgåeligt nyhed, at Kylie Jenner angiveligt er gravid og venter sit første barn med Travis Scott.

De to ting kombineret har betydet, at interessen for Jenner aldrig har været større, og realitystjernen er populær som aldrig før. Det skriver eonline.com.

SE VIDEOEN: Højgravid Kylie Jenner viser maven frem

Kylie er lige nu den næstmest populære Kardashian/Jenner-søster på de sociale medier. Med sine 20 mio. følgere på Facebook og 101 mio. følgere på Instagram, er hun lige nu kun overgået af storesøster Kim Kardashian West, der ligger i popularitets-front med 30 mio. følgere på Facebook og 106 mio. følgere på Instagram.

LÆS OGSÅ: Nyskilt Silas Holst scorer ‘Paradise’-hunk

Også uden for de sociale medier er interessen for Kylie eksploderet. Når ét familiemedlem af Kardashian/Jenner-klanen interviewes, er det næsten stensikkert, at journalisten spørger ind til Kylies graviditet, og det har resulteret i, at folk tuner ind i håbet om en endelig bekræftelse på rygterne.

Ellen DeGeneres har blandt andet forsøgt at få Khloé til at bekræfte, og Kim Kardashian West drak en sardin-smoothie hos James Corden for at undgå at svare på spørgsmål, der omhandlede Kylies graviditet, skriver eonline.com 

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Derfor holder ‘Familien fra Bryggen’ pause

På trods af, at spekulationerne er mange, og at Kylie Jenner selv har forladt rampelyset for en stund, så er hun langt fra glemt, og der er nok ingen tvivl om, at hendes fans over hele verden står klar med åbne arme, når hun vender tilbage. Og måske forsøger de endda at købe et af hendes famøse lip kits, inden de endnu engang melder udsolgt på rekordtid. That’s the power of King Kylie!

LÆS OGSÅ: Gravide Khloé Kardashian vil have fred: Der må være en grænse!

LÆS OGSÅ: Få dage efter fødslen: Kim Kardashian planlægger ny baby

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.