Nyeste artikler
Se alle
Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. (Liam O'Connor) blev kærester tilbage i 2008, efter at have kendt hinanden i ti år. Undervejs i det første år sammen, nåede parret både at blive forlovet og gå fra hinanden. I november 2010 var forlovelsesringen dog tilbage på fingeren, og parret blev gift i 2012. I 2015 blev parret dog skilt, men pludselig året efter kom nyheden om, at parret ventede en søn sammen. og var tilbage sammen igen. I oktober måned i år bekræftede parret dog overfor HER&NU, at de var gået fra hinanden for alvor, og at det var et godt stykke tid siden, de havde været et par (Foto: Michael Stub).

L.O.C. bekræfter bruddet: Alle skal have det godt

Liam O’Connor åbner nu op omkring bruddet med Christiane Schaumburg-Müller. Det sker ifølge Ekstra Bladet i et interview med Ritzau.

HER&NU kunne tirsdag afsløre, at Liam O’Connor, 40, og Christiane Schaumburg-Müller, 37, har valgt at stoppe forholdet og gå fra hinanden – næsten fire år efter de fandt sammen igen under deres separation og blev forældre til sønnen Constantin.

– Ja, det er rigtigt, at vi er gået fra hinanden, bekræfter Christiane Schamburg-Müller overfor HER&NU.

LÆS OGSÅ: Christiane i stort interview: L.O.C. er den vildeste far

Det var ikke muligt at få en kommentar fra Liam O’Connor til bruddet, men nu åbner rapperen op og bekræfter, at de to er gået fra hinanden. Det sker ifølge Ekstra Bladet i et interview med Ritzau.

– Jeg kan bekræfte, at vi er gået fra hinanden. Historikken er, at vi blev skilt i 2015 og fik verdens dejligste dreng i 2016, og det gør man jo ikke, hvis man ikke vil have det til at fungere.

– Men alle skal have det godt, det er det vigtigste. Og hvis det bedste er, at det fungerer på denne her måde – den moderne måde – så er det sådan, det er, siger Liam O’Connor til Ritzau.

VIDEO: Se Christiane interviewe L.O.C., før de blev kærester

Han slår fast, at der ikke er drama forbundet med bruddet.

– Det er en fælles beslutning. Vi har stor respekt for hinanden og endnu større respekt for det at være forældre, så det foregår på en ordentlig måde, siger han og fortæller, at selv om det ikke er et ønskescenarie, så fungerer det hele, som det skal.

Læs meget mere om bruddet i det nye nummer af HER&NU, der er på gaden onsdag.

LÆS OGSÅ: Christiane sender sønnen i kontroversiel institution

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.