Nyeste artikler
Se alle
Foto: Michael Stub

‘Landmand’-Anders: Derfor valgte jeg Ingelise

Nu forklarer Anders, hvorfor han i sidste øjeblik besluttede sig for at vælge Ingelise fremfor Louise.

I aftenens afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ skulle Anders tage det svære valg og beslutte, om han ville vælge Louise eller Ingelise til at tage med ham på romantisk weekend.

Mens han i starten af ugen var helt sikker på, at han ville vælge Louise, viste det sig, at han i slutningen af ugen var blevet blæst bagover af Ingelise, og valget faldt derfor på hende.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Troels og Nadine: Sådan går det i dag

LÆS OGSÅ: Landmand-Ole fortryder sex i programmet

– I starten var det Louise, man hørte mest til. Hun er udadvendt, omsorgsfuld og charmerende med sin fynske accent. Ingelise var meget tilbageholdene og sagde ikke rigtig så meget i starten. Så jeg vidste ikke helt, hvor jeg havde hende henne. Men det ændrede sig jo så i løbet af ugen, hvor hun åbnede sig mere op og viste sin flabede humor, som jeg også selv har, forklarer Anders omkring sit valg.

– Jeg følte også, at kemien var bedst med Ingelise, og at vi havde meget de samme værdier og interesser. Hun har også ben i næsen, og der sidder et godt hoved på hende. For eksempel har hun jo lavet et regnskabsprogram til mig på computeren, hvilket jeg er rigtig godt tilfreds med. Det er da dejligt, at hun er så praktisk anlagt, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Troels’ damer: Sådan går det i dag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Oliver Bjerrehuus fortælle om sin kærlighed til Gunnvør

LÆS OGSÅ:  CHOK! ‘Landmand’-stjerne er gået konkurs

Ingen børn i fremtiden

43-årige Anders har tidligere fortalt, at han godt kunne tænke sig en kvinde, som han kunne stifte familie med. Han slår dog fast nu, at det bestemt ikke er et must for ham at få det med 41-årige Ingelise:

– Jeg snakkede lidt med Ingelise om det her med, at jeg gerne ville have børn, men også at det ikke er et must for mig. Så den del er rimelig afklaret, og det er ikke, fordi jeg decideret har gået efter at finde en kvinde, som jeg kan få børn med. Det er nok bare at få nogle bonusbørn, og Ingelise har jo to piger på 17 år og 21  år. Der er jo også en frihed i ikke at have børn, også fordi Ingelises børn jo er ret store, forklarer Anders og tilføjer, at det bestemt ikke var sjovt at vælge Louise fra:

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Ole vender tilbage til skærmen

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Dannis dame er blevet mor

– Det var da ikke sjovt at skulle give beskeden til Louise. Jeg var jo selvfølgelig afklaret med, hvem jeg skulle vælge, men jeg kan jo ikke lide at gøre andre kede af det, hvilket jeg jo var tvunget til. Men jeg prøvede at gøre det på en pæn måde. Jeg havde også håbet, at vi måske kunne have mødtes bagefter, men tilrettelæggeren og Lene Beier sagde, at vi nok ikke skulle forvente, at Louise havde lyst til at mødes igen. Så det var jeg da lidt ærgerlig over. Jeg har derfor heller ikke talt med Louise efterfølgende. Men jeg følte da, jeg fik hende sendt hjem, så godt som jeg nu kunne, forklarer han.

Find ud af, hvordan det går med Anders og Ingelise på deres weekendtur, tirsdag klokken 20.00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Anders: Derfor sendte jeg Camilla hjem

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-fødsel seks uger før tid: De turde ikke lade mig gå længere

 

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.