Nyeste artikler
Se alle
Foto: Michael Stub

‘Landmand’-Anders forklarer sig: Derfor sendte jeg Gitte hjem allerede

Der er en god årsag til, at Anders ikke valgte at tage alle fire kvinder med på gruppedate.

Der ventede Anders en dårlig nyhed, da han i aftenens afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ skulle på speeddate med de fem kvinder, han havde udvalgt ud fra de breve, han modtog. Kort før de fem dates fik landmanden nemlig at vide, at kun fire var mødt op.

– Jeg har en lidt trist nyhed til dig. En af de kvinder, du skulle have mødte med i dag, hendes datter er blevet indlagt, og derfor kan hun ikke komme, fortalte Lene Beier en skuffet Anders, der dog slog fast, at hun selvfølgelig var lovligt undskyldt.

Landmanden tog afbudet med oprejst pande og slog fast, at han så ville have ekstra fokus på de fire andre kvinder. At den femte date valgte at blive væk betød for Anders, at han ikke var tvunget til at vælge en fra, og han havde mulighed for at tage dem alle fire med på gruppedate. Det mulighed valgte han dog ikke at gøre brug af. I stedet sendte han Gitte hjem, og det var der en god forklaring på.

LÆS OGSÅ: Reality-babe i sorg: Gravid udenfor livmoderen

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Troels efter tv-oplevelse: Jeg blev virkelig overrasket

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se ‘Singleliv’-Camilla tage en date med til hundehvisker:

LÆS OGSÅ:  CHOK! ‘Landmand’-stjerne er gået konkurs

LÆS OGSÅ: Anders om ‘Landmand søger kærlighed’: Jeg regnede slet ikke med at blive valgt

– Jeg valgte at sende en af dem hjem, fordi jeg simpelthen ikke kunne overskue at have fire med på date. Det blev lige lidt for meget af det gode, fortæller Anders til Realityportalen og fortsætter:

– Jeg kunne også mærke, at to af dem aldrig ville blive kærestepotentiale, og så kunne jeg jo lige så godt sende en af dem hjem og derfor have mere tid til de andre. Det var simpelthen for meget, og der var ingen grund til at tage nogen med på date, hvis man på forhånd ved, at det ikke kan blive til noget.

Hvem den ene af de tre sidste, som Anders heller ikke kan se sig selv blive kærester med, kan du få svar på senere i sæsonen, hvor du også kan se, om det lykkes ham og de andre landmænd at finde kærligheden.

Du kan se et nyt afsnit af ‘Landmand søger kærlighed’ hver tirsdag klokken 20:00 på TV 2 og TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: CHOK: Politiundersøgelse fik TV3 til at droppe ‘Paradise’-program

LÆS OGSÅ: Efter afgørelsen i ringdramaet: Det siger Mai Manniche og Cengiz

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.