Nyeste artikler
Se alle
Louise (i midten i den sorte jakke) bliver mor til sommer. (Foto: TV 2)

‘Landmand’-drama fortsætter: Han viste os ingen interesse – De fik som fortjent!

Marie Louise kritiserer nu Danni fra 'Landmand søger kærlighed' for ikke at vise pigerne interesse. Men Danni svarer igen.

I sidste uge var Louise ude med riven efter Danni fra ‘Landmand søger kærlighed’, efter han blandt andet havde udtalt, at hun var lidt for klistret til hans smag.

Udtalelsen kom i forbindelse med, at Danni afslørede over for Realityportalen.dk, at han ville have valgt Pernille, hvis han selv havde haft mulighed for at vælge, hvilken pige, han ønskede at tage med på en romantisk weekend.

Nu er en anden ‘Landmand søger kærlighed’-deltager også efter Danni. Denne gang er det Marie Louise, som langt fra er tilfreds med den måde, Danni håndteret pigerne på gennem hele ‘Landmand søger kærlighed’-forløbet.

– Det virker som om, at han kun har deltaget i programmet for opmærksomhedens skyld. Og det, jeg mener med det, det er, at da vi møder ham, er han meget lukket. Han er en rigtig lukket person. Han spørger ikke ind til os på nogle måder. Vi skal spørge ind til ham. Der ville det have været meget rart, at han måske lige havde vist lidt interesse: “Hej, hvem er du så?” Og så havde han mere travlt med at snakke med filmholdet end at snakke med os, siger hun til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Lene Beier om ‘Landmand søger kærlighed’: Det er helt i orden at trække sig

Marie Louise føler altså langt fra, at Danni var interesseret i at lærer pigerne ordentligt at kende. Hun erkender, at det selvfølgelig går begge veje, men hun understreger, at Danni virkelig gjorde det svært.

– Der skal to til en tango, og det går begge veje. Men interessen eller energien var der ikke fra Dannis side. Og han er sikkert en rigtig sød fyr, men han er bare ikke nem at komme ind på, siger hun.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Pernille ville ikke lege med Danni

Danni: Jeg har vist interesse

Danni er klar over, at pigerne er efter ham for tiden, men han tager kritikken i stiv arm.

– Jeg har vist dem den interesse, jeg synes, at de var værdige. De kører hårdt på mig, så jeg kan lige så godt køre lidt hårdt tilbage, siger han til Realityportalen.dk

LÆS OGSÅ: VILDT! ‘Landmand’-kvinder trækker sig på stribe i år

Landmanden kan heller ikke helt forholde sig til, at han skulle have meldt sig til programmet for opmærksomhedens skyld.

– Jeg har ikke gjort det her for at komme i fjernsynet. Det har jeg altid sagt. Jeg har gjort det i håb om at finde en kæreste, siger han.

Danni fortæller også, at han ikke har forholdt sig til Louises beskyldninger om, at han lyver, fordi han ikke rigtig orker, at tingene skal køres mere op i en spids, end de er i forvejen.

Følg med i ‘Landmand søger kærlighed’ hver tirsdag på TV 2 og find ud af, hvordan Louise og Dannis weekendtur forløber. 

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Susanne: Jeg ville have haft sex med Brian, hvis…

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-Mie: Derfor forlod jeg Nichlas

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.