Nyeste artikler
Se alle
Jørgen og Kirsten fra 'Landmand søger kærlighed' dukkede sidste år op til Reality Awards i matchende leopard-outfits - så er man altså comitted! Det søde par har været uadskillelige, siden de fandt hinanden i 2018-udgaven af 'Landmand søger kærlighed' og i foråret flyttede parret så sammen på Jørgens gård i Stenderup (Foto: Uffe Kongsted).

‘Landmand’-Jørgen og Kirsten: Sådan går det i dag

De fandt hinanden under 'Landmand søger kærlighed', men hvordan går det i dag?

Der er slet ingen tvivl om, at ‘Landmand søger kærlighed’-parret 61-årige Jørgen Pahus fra Stenderup og 65-årige Kirsten Marie Skaarup fra Randers fandt melodien under programmet. I slutningen af november fortalte parret, at de fortsat var kærester, og Kirsten fortalte, at der blev arbejdet på, at hun skulle flytte ned til Jørgen.

Og alting er fortsat godt mellem Jørgen og Kirsten, som til Reality Awards troppede op i matchende leopard-outfits. Parret, som i øvrigt løb med titlen som “Årets par”, er fortsat kærester.

– Det går rigtig godt! Uha, han er bare dejlig, sagde Kirsten forud for showet, mens hun holdt ekstra godt fast om Jørgen.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’- Emilie afslører: Jeg blev tvunget ud af programmet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Oliver Bjerrehuus fortælle om sin kærlighed til Gunnvør

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Jørgen om sine lumre kommentarer: Det er sådan, jeg er

Parret har efterhånden været kærester i lidt over et halvt år, og så er de så småt begyndt at arbejde hen imod, at Kirsten skal flytte ind hos Jørgen.

– Først og fremmest har jeg flyttet min forretning ned til Jørgen, og der starter vi så. Og så senere flytter jeg derned. Forretningen er ikke helt oppe at køre endnu, for vi er først ved at flytte det hele nu, sagde Kirsten, som regner med, at forretningen er oppe at køre til påske.

Jørgen og Kirsten satser på, at de bor sammen, når sommeren atter er over Danmark.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-babe skal skilles

Du kan se resten af videoen med Jørgen og Kirsten herunder. Her Jørgen også lidt om, hvordan han kan mærke, at der er kommet et kvindelig bekendtskab ind i hans hjem.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk er blevet forlovet

LÆS OGSÅ: Forelsket ung mor klar til stort skridt med kæresten

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.