Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

‘Landmand søger kærlighed’-Ole: Sådan går det med Gitte og mig

Den swinger-glade landmand løfter nu sløret for, hvordan det er gået Gitte og ham, efter kameraerne slukkede.

Da ‘Landmand søger kærlighed’ sidste år rullede over skærmen, blev landmand-Ole en omtalt herre blandt de danske seere. Han fandt kærligheden hos Gitte Dahl, der dog stillede ham det ultimatum, at han skulle vælge mellem hende og swinger-miljøet.

I dag har Ole forladt swinger-klubben for et liv med Gitte, og selvom det ikke har været helt nemt, er han glad for beslutningen.

–  Folk tager hatten af for, at vi er kommet igennem det med oprejst pande, siger Ole til metroxpress, og Gitte fortsætter:

– Jeg synes, det går rigtig godt. Vi har det godt sammen, så det er superskønt, siger hun med en supplerende kommentar fra Ole:

– Det kan vi godt blive enige om. Det går rigtig godt.

LÆS OGSÅ: Landmand-Ole: Nu er det slut med swinger-livet

Gården har fået en make-over

Gitte flyttede kort efter programmet ind på Oles gård i Kolding, og i sidste afsnit af programmet blev det vist, at hun allerede var gået igang med en ny boligindretning.

– Jeg var virkelig ikke vild med den gule farve i stuen, så jeg fik hurtigt lov til at sætte mit præg. Nu er jeg nået langt med både stuen, køkkenet og forgangen, fortæller Gitte til metroxpress og tilføjer:

– Vi håber og tror på, at kærligheden mellem os bliver ved – og så tager vi en dag ad gangen.

Se billeder af Ole og Gitte øverst.

LÆS OGSÅ: Landmand-Ole: Har besøgt swinger-venner efter programmet

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser