Nyeste artikler
Se alle
(Foto: TV 2)

Landmand søgte kærlighed: Nu har han fundet den

Lykken tilsmiler Nichlas Villadsen fra sidste års sæson.

Selvom det så lovende ud for den sønderjyske Nichlas Villadsen i sidste års sæson af ‘Landmand søger kærlighed’, der endte med at blive kærester med Maria fra programmet, sluttede forholdet desværre efter godt to og en halv måned som kærester.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Niels: Jeg virker som en tør kiks

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Jørgen om sine lumre kommentarer: Det er sådan, jeg er

Efterfølgende kunne Nichlas sidste år afsløre, at han havde mødt en sød pige, som han håbede på, at det ville udvikle sig med. Da Realityportalen.dk mødte ham igen til Reality Awards i januar, var forholdet dog gået i vasken.

Nu tilsmiler lykken dog atter den 29-årige landmand.

– Jeg har mødt en sød pige, som jeg blev kærester med her den 4. november. Hun hedder Simone, er også 29 år og bor en halv time fra mig, så det er bare super dejligt, fortæller en glad Nichlas til Realityportalen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Troels og Nadine: Sådan går det i dag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Oliver Bjerrehuus fortælle om sin kærlighed til Gunnvør

LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Thomas og Nicoline efter programmet: Sådan går det i dag

– Vi mødtes over Facebook, hvor Simone skrev til mig. Hun havde set mig i ‘Landmand søger kærlighed’ og syntes, jeg så sød ud. Og jeg syntes så også, at hun så sød ud. Først skrev vi lidt sammen, og så mødtes vi og havde det rigtig hyggeligt sammen. Og nu ses vi hver dag.

– Vi har snakket om, at vi gerne vil flytte sammen i nærmeste fremtid, og da jeg lejer mig ind hos min chef, og Simone lejer sig ind på en større ejendom, giver det god mening, at jeg flytter ind hos hende. Og det er jo så tæt på, så jeg sagtens bare kan beholde mit nuværende arbejde. Og engang i fremtiden kunne jeg så godt tænke mig min egen gård, tilføjer han.

SE BILLEDET: ‘De unge mødre’-deltager har fået VILD tatovering

LÆS OGSÅ: Ung mor tvunget til svær beslutning: Tårerne presser sig på

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.