Nyeste artikler
Se alle
Til gadefesten Distortion solgte Lars Mikkelsen øl på Kihoskh. Baren var et tilløbsstykke, og mange festglade mennesker fik en selfie med filmstjernen (Foto: Henrik R. Petersen)

Lars Mikkelsens hyggelige job: Ølsælger for en dag

Lars får kaffe i bytte for sin tjans som ølsælger.

Som en af stamkunderne i købmandsbutikken Kihoskh på Vesterbro, giver Lars Mikkelsen hvert år ejeren en hånd når gadefesten ‘Distortion’ indtager bydelen.

– Jeg bor lige over for og i stedet for at sidde og være gammel over støjen oppe i min lejlighed, kan jeg ligeså godt komme herned og hygge mig og være en del af festen, sagde han torsdag aften til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er gravid med ny kæreste

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor ‘De unge mødre’-Martinna overrasker sin mand med en romantisk date med øl samt chips og dip

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Især de udenlandske gæster gør store øjne, når de ser ‘House of Cards’-stjernen stå bag disken.

– Ja, det er vel blevet til 50 selfies i dag. Udenlandske gæster undrer sig helt vildt, men for mig er det bare meget dansk at være en del af livet i det lokalsamfund, fortalte Lars, der hele året drikker gratis kaffe i Kihoskh for sin indsats under ‘Distortion’.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz taler ud om bryllupsrejse: Jeg tog syv kilo på

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.