Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

Lenny med i ‘For lækker til love’: Det er et kikset program

Nu fortæller Lenny, hvorfor han har valgt at være med i 'For lækker til love'.

I fredags havde en ny sæson ‘For lækker til love’ premiere, og ‘Paradise’-vinderen Lenny Pihl Christensen er en af de fem deltagere, der jagter kærligheden i programmet.

Nu fortæller reality-hunken, hvorfor han har valgt at være med:

– Jeg tænkte, det kunne være sjovt. Det er jo lidt et kikset program, det her med at man skal gå på blind dates og møde nye mennesker, men jeg kan godt lide, når ting er akavede. Det er sjovt. Og så elsker jeg også bare at lave tv, så jeg kan lige så godt tage hele turen rundt og prøve lidt forskellige programmer af. Jeg synes også, det var sjovt. Man skal sige sin mening og de ting, der falder en ind. Det er god tv, og det er sandhed, selvom det da er lidt akavet at droppe pigerne. ‘Paradise’ er dog klart det fedeste program, jeg har været med i, forklarer han.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Rasmus med i ‘For lækker til love’: Derfor er jeg tilbage på skærmen

LÆS OGSÅ: Paradise’-par forlovet: Friede på den vildeste måde

– Jeg er frisk på at medvirke i de fleste programmet, men ikke ‘Den store bagedyst’ og programmer med botox. Der er så mange unge, der får lavet alt muligt, og det forstår jeg slet ikke. Jeg skal kun have lavet noget, hvis jeg får et øje, der hænger eller noget lignende, eller vil jeg ikke. Jeg ser ud, som jeg gør. Så botox siger mig ikke en skid, så de programmer har jeg takket nej til, fortsætter Lenny.

LÆS OGSÅ: Realityhunk starter nyt job med at tæske chefen

LÆS OGSÅ: Amalie forklarer sig: Derfor er min nye fyr hemmelig

Selvom Lenny i øjeblikket dater i ‘For lækker til love’, betyder det ikke, at han er ledig på markedet. Han ser nemlig i øjeblikket den ti år yngre Melina, som han mødte efter optagelserne på ‘For lækker til love’. De to er dog endnu ikke kærester.

Se Lenny i ‘For lækker til love’ på Viafree.

LÆS OGSÅ: Realityhunk afslører: Jeg takkede nej til ‘For lækker til love’

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Fie Laursen dater ‘Ex on the Beach’-hunk

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.