Nyeste artikler
Se alle
Julie fra 'Love Island' og Lenny fra 'Paradise Hotel' nåede at date i cirka en måned. Inden for den første uge var de matchende tatoveringer med hinandens navne på plads, og Julie og Lenny var det helt hotte, nye par i realityland. Men på grund af adskillige bump i forholdet, særligt grundet tillidsproblemer, så er parret nu kun venner, der dog begge har fået fjernet deres matchende kærestetatoveringer (Foto: Janus Nielsen).

Lenny og Julie: Sådan er det at lave tv sammen

Nu fortæller det tidligere reality-par, hvordan det er at lave tv sammen.

Tilbage i marts kom det frem, at ‘Love Island’-vinderen Julie Melsen datede ‘Paradise’-vinderen Lenny Pihl. Selvom Julie og Lenny ikke betegnede sig som kærester, gjorde de det meget tydeligt, at de var glade for hinanden. De fik både tatoveret hinandens navne, og de afslørede endda overfor Realityportalen, at fremtidsplaner om forlovelse og børn ikke lå langt ude i fremtiden.

En måneds tid efter valgte de to dog at gå hver til sit, og Lenny fik kort efter dækket sin Julie-tatovering.

LÆS OGSÅ: Lenny om 10 år yngre pige: Ikke glad for mit liv i rampelyset

LÆS OGSÅ: Efter bruddet: ‘Paradise’-par dater igen

Nu er de to realitystjerner dog igen blevet forenet – denne gang i Viafree-programmet ‘For lækker til love’, som de begge medvirker i.

– Julie og jeg er rigtig gode venner og snakker godt sammen, så det var helt fint at lave programmet sammen. Vi kan godt lide hinanden, det er bare ikke på kæresteplan. Derfor har det slet ikke været akavet. Det havde det dog måske været, hvis det var blevet optaget lige efter, vi havde været sammen, men nu, hvor der var gået noget tid, så var det fint nok. Vi er begge videre, fortæller Lenny, der fryder sig meget over, at Julie stadigvæk har hans navn tatoveret:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny erkender: Bruddet med Nadja har taget hårdt på mig

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død

– Jeg har jo fået dækket Julie-tatoveringen, efter jeg så, at hun var gået i gang med at få den fjernet. Julie har dog stadigvæk ikke fået sin fjernet, fordi den er lavet med så meget sort blæk, skal hun skal have virkelig mange behandlinger, før den er væk. Det er lidt grineren, at hun stadig har Lenny på sit ben, griner han.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie dater ny reality-fyr

Også Julie har det fint med at lave tv med Lenny:

– Lenny og jeg snakker fint sammen, og vi ses også engang imellem som venner. Så det har været helt fint at lave programmet sammen. Vi kan sagtens være venner. Men jeg er lidt træt af Lenny-tatoveringen, den vil simpelthen bare ikke gå væk. Ham, der fjerner den, siger, at han aldrig har prøvet noget lignende. Det er sindssygt. Men jeg fortsætter med at få den fjernet, og ellers må jeg få den dækket over, hvis den ikke forsvinder, fortæller Julie.

LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’-hunks med i stort tv-program

 

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.