Nyeste artikler
Se alle
Nikolaj Lie Kaaas og Anne Langkilde med datteren Gerda (Foto: Klaus Bo Christensen)

Lie Kaas’ hårde kamp: Sådan scorede jeg Anne

Det var op ad bakke, da Nikolaj Lie Kaas skulle score sin kone.

Det var ikke kærlighed ved første blik, da Anne Langkilde mødte sin mand, skuespilleren Nikolaj Lie Kaas. Parret har kendt hinanden i 15 år og har været gift i ti år, og i TV 2 Charlie-talkshowet ‘Hos Hans’ afslørede Nikolaj Lie Kaas over for Hans Pilgaard, hvordan det var op ad bakke for ham at score Anne.

– Jeg mødte Anne på et fotoshoot til en forside til et blad. Hun var stylist dengang og sørgede for, at jeg fik tøj på kroppen. Vi tog de her billeder, og jeg syntes, at hun var rigtigt interessant. Jeg havde så glemt mine nøgler på et af de steder, hvor vi havde taget billeder. Og der blev min distræthed endelig min force, for så kunne jeg jo ringe og få Annes telefonnummer, så jeg kunne spørge hende, om hun havde fundet mine nøgler. Jeg ringede til hende, men hun var ikke rigtigt på. Hun syntes, at jeg var sød og fin nok, men det var ikke rigtigt sådan, at sms’erne sprøjtede ud, fortæller han og fortsætter:

– På et tidspunkt tog en af hendes veninder hendes telefon og begyndte at skrive med mig på en restaurant, og så tænkte jeg: ”Så er der hul igennem”. Men det var jo veninden, der skrev på vegne af Anne.

LÆS OGSÅ: Mangemillionær: Gigantoverskud hos Nikolaj Lie Kaas

Herefter udviklede det sig dog.

– Men så på et tidspunkt, så gad hun godt mødes på en date. Så var vi på den første date, hvor jeg sad og snakkede et øre af, og hun bare kiggede på mig og prøvede at forstå, hvornår det var morsomt, og hvornår det ikke var.

– Jeg kan huske, at jeg gik ud på toilettet, kiggede mig selv i spejlet og tænkte: ”Det her går ad helvede til”. Men vi endte jo med at blive gift, så noget må jeg havde gjort helt rigtigt, fortæller Nikolaj, 46, som sammen med Anne er forældre til døtrene Gerda på 13 år, som også er skuespiller, og Esther på ni.

Du kan se hele afsnittet af ‘Hos Hans’ på TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: Nikolaj Lie Kaas: Jeg er stolt af Gerda

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.