Nyeste artikler
Se alle
Lily Weiding og Morten Grunwald (Foto: Klaus Bo Christensen)

Lily Weiding om Grunwalds død: Lang og smuk afsked

Lily fik taget afsked med sin mand, selvom hun ikke kunne være til stede ved begravelsen.

Da Morten Grunwald blev bisat for seks måneder siden fra Vedbæk Kirke skete det uden deltagelse af enken Lily Weiding.

Den 94-årige skuespiller havde fået feber, og lægen anbefalede hende at blive hjemme, så hun ikke risikerede at pådrage sig en lungebetændelse i november-kulden.

– Der var ikke noget at gøre. I min alder er en lungebetændelse ikke nogen god idé. Så jeg var herhjemme med en kop te, fortalte hun til Politiken for nylig.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz taler ud om bryllupsrejse: Jeg tog syv kilo på

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Oliver Bjerrehus og Bubber diskuterer, om Oliver er blevet for gammel til at være model

LÆS OGSÅ: Kessler og Maze i ‘Vild med dans’: Det var et væddemål

I Skodsborg-lejligheden nord for København sad hun i stedet og kiggede ud på Øresunds bølger, som parret havde gjort det så mange gang før.

Benny fra ”Olsen Banden” blev 83 år, og han vidste, han skulle dø, så parret havde sammen arrangeret det hele. Afskeden havde været lang og smuk, fortalte hun videre til Politiken.

Mere kunne hun ikke ønske sig, og urnen ligger nu på Vedbæk Kirkegård mellem hans tidligere skuespillerkolleger Kirsten Walther og Bodil Kjer.

– Og der skal jeg også ned. Selv om jeg godt ved, at jeg ikke kommer til at få et ord indført ved siden af dem, fortalte hun med et smil.

LÆS OGSÅ: Svækket Klaus Pagh kæmpede: Jeg ville bare se den

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-chok! Her er Silas Holsts nye mand

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.