Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Line Sofie afslører: Derfor går jeg ikke med min forlovelsesring

Der er en helt særlig årsag til, at 'Paradise'-vinderen ikke går med sin forlovelsesring i disse dage.

‘Paradise Hotel’-vinderen fra sæson fem er netop nu i Tyrkiet og besøge sin mor, som bor der sammen med sin kæreste. Og her har flere af hendes følgere spottet, at Line Sofie pludselig har smidt sin forlovelsesring. Men det er der en god grund til. Line Sofie fik for nogle år siden en ring med 21 brillianter af sin mor. Men selvom hun var glad for ringen, så ville hun gerne have lavet den om, hun vidste bare ikke til hvad.

– Min mor kom på den gode ide, at jeg kunne få lavet ringen om til to øreringe med sten i og den sidste store sten kunne vi så få sat på på min anden ring. Det var genialt tænkt af min mor, for jeg har længe ønsket mig nogle ørestikker med sten på, skriver Line Sofie på sin blog.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Line Sofie og hendes forlovede udskyder brylluppet

Ringen, der skal laves om til øreringe, bliver en gave fra Line Sofies forlovede. Og den ring, som den store sten skal sættes i, er en gammel forlovelsesring fra dengang Line Sofies forældre blev ringforlovet. Men hele projektet betød, at Line Sofie måtte smide sin forlovelsesring.

– Guldsmeden skulle også have min forlovelsesring, fordi han skal lave mine øreringe, som den ser ud (så de ligesom matcher lidt). Jeg har følt mig så nøgen uden ringe, og jeg glæder mig virkelig til at se det endelige resultat! Jeg er sikker på, at det nok skal blive flot, for jeg ved, at de er sindssygt dygtige, skriver hun.

SE VIDEOEN: Sådan friede kæresten til Line Sofie

Forlovelsesringen skal laves om af en guldsmed i Tyrkiet, som både hendes mor og hendes mors mand er gode venner med og har kendt længe.

‘Paradise’-vinderen havde længet gået med ønsket om at blive gift, og sidste år gik hendes kæreste Chris på knæ på en strand i Tyrkiet og friede til hende. Indtil videre er der endnu ikke fastsat en dato for brylluppet.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe indlagt efter fødslen

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.