Nyeste artikler
Se alle
Linse (Foto: Janus Nielsen)

Linse æder løs: Jeg vil gerne veje 100 kilo

Imodsætning til mange andre har Linse intet imod, at vægten stiger.

Linse Kessler har i mange år været kendt som en indædt forkæmper for dyr i alle afskygninger, så hun besluttede sig tidligere i år for, at det ikke gav nogen mening, at hun spiste produkter fra dyr. Hun besluttede sig derfor for at blive veganer, men det var bestemt ikke nemt for hende at starte på den nye livsstil, da hun langtfra er vild med grøntsager.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Jeg går aldrig i bad

LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os

I ‘Familien fra Bryggen’ har vi set, hvordan Geggo har forsøgt at lave madretter til Linse med grøntsager for at hjælpe hende på vej, men det var bestemt ikke altid en succes. Nu har Linse dog fundet en person, der kan lave grøntsagsretter lige efter hendes smag:

– Jeg kan jo ikke så godt lide grøntsager, men jeg spiser dem mere nu, efter jeg har fået en madmor, der hedder Cha Cha. Hun ligner en lille lationo, selvom hun egentlig bare er dansker og hedder Jeanette. Hun er på min alder og hun bor lige ved siden af, hvor jeg bor. Jeg mødte hende tilfældigt, da de ville hilse på Taki, lige da jeg var kommet hjem med ham. Så tilbød hun mig at lave noget mad til mig en dag, og det skulle hun jo ikke sige to gange. Så jeg skrev til hende, hvad jeg kunne lide og ikke lide, og så har hun bare lavet en masse lækre retter til mig, forklarer Linse og tilføjer, at hun nu har lagt sig lidt ud:

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne viser ny, vild tatovering frem

LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to

– Jeg har ædt løs, siden jeg mødte Cha Cha for to måneder siden, så jeg har taget ni kilo på. Så det er ikke fedtfattigt veganermad, vi har gang i, og samtidig er jeg holdt op med at ryge, så det er jo en kombination. Jeg kører bare ind, fordi jeg elsker det så meget. Men jeg har ikke tænkt mig at holde mig tilbage. Måske hvis jeg når 100 kilo, så kan det godt være, at jeg har fået en lidt usund krop, men så er det prøvet. Og jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve at veje 100 kilo, det kunne jeg godt. Så er det prøvet. Jeg skal i hvert fald ikke have sprøjtet mere fedt i kinderne, det kommer nok af sig selv, tænker jeg, griner hun.

Det er dog ikke kun Linse selv, der drømmer om, at hun tager endnu flere kilo på:

– Jeg ville elske hende, hvis hun vejede 100 kilo, så bliver jeg jo den slanke veninde, lyder det fra Didde.

Se ‘Familien fra Bryggen’ torsdag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup

Se det triste klip, hvor Linse siger farvel til Cino, herunder:

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor har jeg skiftet navn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.