Nyeste artikler
Se alle
Linse (Foto: Janus Nielsen)

Linse fylder i dag 54 år: Sådan skal jeg fejre det

Linses fødselsdag bliver i år ikke, som den plejer. Hun skal nemlig fejre den helt alene.

Det kan måske være svært at se, men Lenina Coleman også kendt som Linse Kessler fra ‘Familien fra Bryggen’ fylder i dag 54 år, og dagen bliver fejret på en helt anderledes måde i år.

– Jeg skal bare være hjemme som altid i disse tider dog med hyggelige vinduesbesøg i løbet af dagen, afslører Linse til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Linse hjælper folk i corona-karantæne

Familien passer godt på sig selv og hinanden i denne corona-tid, og derfor ses de kun på afstand gennem vinduet.

– Vi tager ingen dumme chancer med en gravid Geggo og en Alba på 4 år. Better safe than sorry, skriver Linse i et Instagram-opslag efter at haft besøg af sit barnebarn Alba uden for vinduet.

LÆS OGSÅ: Ærlige Nathalie: Derfor skal min mor ikke med til fødslen af min…

Hvem, der kommer på besøg i dag hjemme hos Linse, vil hun ikke afsløre, da det skal med i den nye sæson af ‘Familien fra Bryggen’, men mon ikke Linses lille stjerne, Alba, kommer og vifter med flag foran mormors vindue.

‘Familien fra Bryggen’ har premiere den 23. april kl. 20.00 på TV3 og Viaplay, og her bliver det også afsløret, om Alba skal være storesøster til en dreng eller en pige.

LÆS OGSÅ: CHOK: Amanda forlader ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy med stor overraskelse til sine følgere

LÆS OGSÅ: Lenny svarer ærligt tilbage på rygtet om utroskab

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.