Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Linse om sin træning: Jeg har fået en ægte booty

Det går rigtig godt med Linses træning

Der var som sædvanligt fart på Linse Kessler, da hun mødte op til Reality Awards, og den populære realitystjerne var omringet af presse og fans fra det sekund, hun trådte ind på den røde løber til Reality Awards.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Love Island’-babe har fundet kærligheden

Dem, som følger Linse på de sociale medier, har nok bemærket, at hun for alvor giver den gas med at løfte vægte i træningscenteret, og nu kan Linse begynde at se, at det hårde arbejde betaler sig.

– Det går rigtig godt med træningen. Min mave mangler lige lidt, men jeg har fået sådan en ægte booty, fortalte Linse til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ÆGte ‘Paradise’-drama fortsætter: Bliv voksen og få dig en uddannelse!

Linse er atter hjemme på Amager efter eventyret i Spanien – dog ikke på Bryggen.

– Det er okay, at jeg ikke er på Bryggen. Jeg har jo Amager strand og mange andre ting. Jeg er jo stadig på Amager, og det er jo fint. Jeg vil ikke væk fra Amager. Og så bor jeg fem opgange fra min familie, og jeg kan hente Alba, når jeg vil. Det betyder alt, sagde Linse.

LÆS OGSÅ: Lykkelig ung mor skal giftes: Jeg kan slet ikke få armene ned

Der er ikke længe til, at ‘Bryggen’-dronningen er tilbage på skærmen. Den nye sæson af ‘Familien fra Bryggen’ har nemlig premiere allerede den 7. februar klokken 20.00 på TV3.

Du kan herunder se en video, hvor Linse giver den gas i træningscenteret.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila åbner op om fødslen: Min mor skal filme den

LÆS OGSÅ: Linse vinder pris: Jeg er så stolt og overdrevet glad

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.