Nyeste artikler
Se alle
Linse (Foto: Janus Nielsen/TV3)

Linse om veganer-drøm: Den skal væk, men …

Linse Kessler drømmer om at leve fuldt ud vegansk, men det er ikke helt nemt.

Hun har i mange år været kendt som en indædt forkæmper for dyr i alle afskygninger, så det giver i princippet ingen mening, at Linse Kessler spiser produkter fra dyr.

Derfor vil realitystjernen nu kæmpe for at nå i mål som veganer, hvilket betyder, at hun ikke må spise kød, fisk, æg eller mælkeprodukter.

– Jeg er ved at blive veganer, og jeg arbejder hårdt på at nå dertil, siger Linse til HER&NU.

– Jeg spiser ikke kød eller fisk. Men jeg spiser stadig æg, og det skal jeg væk fra, selv om det er fra nogle høns i Dragør, som har det godt, siger hun.

LÆS OGSÅ: CHOK: Geggo og Cengiz trækker stikket

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Geggo bliver forfatter

Osten skal væk, men …

Hun afslører, hvad der er det sværeste at slippe i den nye livsstil.

– Jeg spiser ost, men den skal også væk, selv om den bliver hård at undvære. Det er i osten, jeg får mine proteiner, men der er jo også masser af proteiner i grønt, så osten skal bare væk, fortæller hun.

– Jeg prøver at få mere fritid, så jeg kan lave min egen mad, for det er ofte det, der er problemet. At jeg ikke selv har tid til at lave noget ordentligt, fortæller hun.

Hun indrømmer, at der ofte ryger forkerte ting ned i indkøbskurven.

– Når jeg ikke har tid, står den på fastfood. Det er jeg slem til, fordi jeg hele tiden har gang i forretninger. Og det kræver tid, hvis man skal lave ordentlig mad, lyder det fra Linse.

LÆS OGSÅ: VILD PRIS: Det koster det at holde bryllup på Geggo og Cengiz’ slot

I klippet herunder kan du se øjeblikket, hvor Linse prøvede vegansk mad, der absolut ikke faldt i hendes smag – til Cengiz’ store morskab.

LÆS OGSÅ: Didde åbner op efter bruddet med Sonny: Sådan er vores forhold i dag

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.