Nyeste artikler
Se alle
Foto: Janus Nielsen

Linse slår fast: Det savner jeg fra Spanien

Selvom 'Familien fra Bryggen'-stjernen er glad for at være tilbage i Danmark, er der stadig noget, hun savner fra Spanien.

I slutningen af 2018 kunne Linse fortælle, at hun havde besluttet sig for at stoppe sit eventyr i Spanien. Savnet til hendes familien var for stort, så hun havde besluttet sig for at flytte permanent tilbage til Danmark. 

Der er ingen tvivl om, at Linse er glad for at være flyttet tilbage til København, men det ændrer dog ikke på, at der et er par ting, som hun savner fra Spanien.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses nye fyr

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Didde i dyb sorg: Jeg har aldrig følt mig så alene

– Jeg savner Sussi (Linses ven fra Spanien, der hjælper hjemløse og syge hunde red.) og alle de hjemløse hunde. Dem savner jeg. Jeg skal derned her til marts. Jeg savner dog ikke Spanien og deres røvhulsmetoder overfor dyr og børn. Og så savner jeg mine gæster og mit bed and breakfast SÅ meget, og jeg har meget kontakt. Jeg har en gruppe inde på Facebook, hvor jeg kan skrive med gæsterne, så vi har snakket meget om at holde en reunion, fortæller Linse og fortæller, hvad hun nyder aller mest ved at være hjemme i Danmark:

LÆS OGSÅ: Geggo har taget stor beslutning: Jeg glæder mig!

LÆS OGSÅ: Frederik taler ud om brud med Fie: Derfor slog jeg op

– Det hele. Regnvejr, snevejr, men mest familien. Både Geggo, Cengiz og Alba, men også Mikkel, Lea og ungerne. Jeg har savnet dem meget mere, end jeg egentlig lige havde troet til at starte med. Og jeg har også forsøgt at skubbe det lidt væk, mens jeg har været der, fordi jeg vidste, at det år skulle fuldføres. Men til sidst havde jeg et papir, hvor jeg satte kryds, hvor mange dage, der var tilbage som en nedtælling. Det var frygteligt, så hårdt det var til slut, forklarer hun.

Se sidste afsnit af denne sæson ‘Familien fra Bryggen’ torsdag klokken 20.00 på TV3 og Viaplay.

Se klippet herunder, hvor Linse møder flirten Morten første gang:

HOT NEWS: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne med i ‘Vild med dans’

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz hyrer paradisoer

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.