Nyeste artikler
Se alle
(Foto: Janus Nielsen)

Linse vinder pris: Jeg er så stolt og overdrevet glad

Linse Kessler modtog en ganske særlig pris i weekenden.

Det er ingen hemmelighed, at Linse Kessler er en populær dame – og nu hiver hun ikke kun priser hjem for sin rolle i TV3-programmet ‘Familien fra Bryggen’. I weekenden modtog hun nemlig prisen for ‘Årets Optimist 2018 – Kultur’

– Hold nu kæft en fed aften. Årets Optimist Award. Jeg er så stolt og overdrevet glad for min pris, kultur og underholdning, skriver Linse i et opslag på sin Instagram, hvor man i en video kan se hende modtage sin pris.

LÆS OGSÅ: Geggo har taget stor beslutning: Jeg glæder mig!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Barn nummer fire på vej? Nu svarer Kim Kardashian endelig på rygterne

Man må sige, at Linse Kessler er kommet i fint selskab. Sidste år modtog skuespilleren Dar Salim nemlig samme pris ved awardshowet. På awardshowets hjemmeside fremgår det, at Optimist-priserne uddeles til:

– De fantastiske mennesker, der har trodset markant modgang og er kommet ud på den anden side. Der er mange inspirerende historier i Danmark – og dem vil gerne dele.

LÆS OGSÅ: Walid åbner op efter Kias indlæggelser: Sådan klarer jeg det hele

Du kan herunder se videoen, hvor Linse modtager sin pris.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Hold nu kæft en fed aften 😘 Årets Optimist award. Jeg er så stolt og overdrevet glad for min pris, Kultur og Underholdning 🙏 Kenneth Plummer TAK for de smukke ord ❤️ Arrangør og TOP-OPTIMIST Henrik Mathiasen TAK for et helt igennem AWESOME show og aften 👏 @bryanricemusic, TAK, du sang trusserne af os alle 👏 @kholghifarshad, TAK, kan ikke huske hvornår jeg har grinet så meget 😂❤️ @henriksvanekjær TAK for trylleri, du er for vild 🙏 TILLYKKE til alle I der også modtog priser og overrakte, og TAK for historier fra livet som gik lige i hjertet ❤️ Igen, sikke en aften WAW ❤️ #optimist #åretsoptimister #happyladyfrombryggen #whatanight @ninette_ellebye @nielslaigaard

Et opslag delt af Linse Kessler (@linsekesslerofficiel) den

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’- Emilie afslører: Jeg blev tvunget ud af programmet

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Dansk realitybabe er blevet single

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.