Nyeste artikler
Se alle
Amalie Szigethy og mor Lotte TV-Prisen 2020 (Foto: Anthon Unger)

Lotte Kejser sætter ord på forholdet til Mikkel Skelskov

Amalie og Mikkel har virkelig fundet romantikken igen. Nu giver Amalies mor udtryk for, hvad hun synes om dét.

Siden Amalie den 28. januar offentliggjorde, at hun sammen med Mikkel og datteren, Josephine, var taget på skiferie til Østrig, er spekulationerne gået på, om de to mon var igang med at finde sammen igen.

LÆS OGSÅ: UH! Nyt og hot reality-par: Ja, vi er kærester

LÆS OGSÅ: Er Amalie og Mikkel sammen igen? 

– Man ved jo aldrig, om der er følelser, der blusser op igen. Jeg kan jo ikke sige, at det ikke kommer til at ske. Jeg kan heller ikke sige, at det sker. Som det ser ud nu, er vi gode forældre, der har det godt sammen, og det er jo det vigtigste, forklarede Amalie i begyndelsen af februar til Realityportalen. 

LÆS OGSÅ: WOW: Derfor er Amanda tilbage i ‘Ex on the Beach’ 4

Nu er det så tydeligt, at nogle følelser er blusset op, og at parret har mere sammen end bare et godt samarbejde om at være forældre. I hvert fald postede Amalie igen i weekenden et billede på Instagram, hvor de er i byen, og Amalie får et kys af Mikkel, som hun ligger i armene på.

LÆS OGSÅ: Knuste hjerter på ‘Paradise’: Det var bevidst

Amalie har ikke ønsket at kommentere billedet. Det har hendes mor heller ikke. Men hun vil til gengæld gerne sætte nogle ord på, hvad hun mener om Mikkel Skelskov.

– Jeg har absolut ingen kommentarer til det billede, du refererer til. Andet end at det da er et dejligt billede. Og jeg kan godt lide Josephines far, siger Lotte Kejser til Realityportalen.

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.