Nyeste artikler
Se alle

Louise efter ‘Paradise’: Det er dejligt, at programmet er slut

Der er en særlig grund til, at Louise er godt tilfreds med, at 'Paradise' er slut.

I torsdags rullede sidste afsnit af denne sæson ‘Paradise Hotel’ over skærmen. Teitur og Anne blev de heldige vindere, og Teitur blev tilmed 300.000 kroner rigere.

Mens flere af paradisoerne ærgrer sig over, at programmet er slut, har Louise det på en lidt anden måde:

– Det bliver meget mærkeligt, at det hele slutter. Nu har det jo kørt så lang tid på tv, og lige pludselig er det bare slut, men det bliver nu meget dejligt, at jeg ikke længere skal se mig selv på tv og hver aften tænke: “Åh nej, hvad har jeg nu lavet”. Nogle gange har det været sjovt nok, men andre gange har jeg siddet og holdt mig selv for øjnene og tænkt: “Åh gud, hvad laver jeg?”, lyder det fra Louise.

GALLERI: Så vild var ‘Paradise’-finalefesten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Teitur smed kuglen i ‘Paradise’: Jeg har slet ikke dårlig samvittighed

– Nogle af de klip, hvor jeg er meget fuld og synger Halleluja for eksempel, der tænker jeg virkelig bare: “Hvad laver jeg!?”. Der er dog ikke noget som sådan, at jeg fortryder, men jeg ville fortryde, hvis jeg havde haft sex, men det havde jeg jo heldigvis ikke, forklarer Louise, der nu vil lægge sit fokus et andet sted:

– Jeg har sommerferie nu, men ellers er jeg tilbage på sygeplejerskestudiet. Min førsteprioritet lige nu er mit studie, men jeg vil ikke afvise, at jeg kan finde på at være med i tv. Det kommer an på, hvad jeg bliver tilbudt, men som tingene ser ud nu, er det mit studie, som jeg prioriterer 100 procent.

Se hele interviewet med Louise øverst i artiklen, hvor hun også fortæller, hvad hun er godt træt af.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonass efter finalen: Dette fortryder jeg nu

LÆS OGSÅ: Sarah efter ‘Paradise’-finalen: Jeg er så skuffet over Sami

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.