Nyeste artikler
Se alle
Foto: Niels Henrik Dam

Lourdes og Nicolai: Derfor tilmeldte vi os ‘Nybyggerne’

Parret fra grønt hus har et helt klart svar på, hvorfor de tilmeldte sig 'Nybyggerne'.

I år er det femte gang, at det populære TV 2-program ‘Nybyggerne’ ruller over skærmen. År efter år har Nicolai og Lourdes, der i år er deltagere i programmet, set med hjemme fra sofaen, og det er også en helt klar faktor for, hvorfor de endte med at tilmelde sig programmet.

LÆS OGSÅ: Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ’Nybyggerne’

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif og Mathias har i to år forsøgt at få børn: Vil gerne bryde tabuet

– ‘Nybyggerne’ har været vores all time yndlingsprogram de sidste par år, så vi har set alle sæsoner hele familie – de tre store sidder troligt med foran skærmen, og vi synes, det har en virkelig god vibe. Det er også derfor, vi meldte os til programmet. Så da vi kom videre i castingen var børnene helt oppe at køre over det, og det har de været hele vejen igennem. Det har virkelig været fedt at mærke, at de har villet det lige så meget som os. Faktisk mere end os næsten, og de har heppet på os hele vejen. De gik også vildt meget op i, at vi altså bare skulle vinde rummene hver uge, forklarer Lourdes med et smil og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Mads og Ida afslører: Vi starter en virksomhed sammen

– Tit, når vi har set det, har vi tænkt: “Kunne det være noget for os?” Hver gang har vi haft lyst til at springe ind i skærmen. Og så er det jo vores store hobby. Det er virkelig vores store interesseområde det her med at bygge og designe. Derudover er vi konkurrencemennesker og synes, det kunne være den vildeste oplevelse. Også bare det her med at finde ud af: “Hvad kan vi egentlig – også når det gælder på tid?”

– Så kunne vi teste vores evner, og også det her med at arbejde sammen så intenst som par. Normalt kan der jo gå lang tid med vores projekter, fordi det kører med hverdag og familie, men her i programmet kunne vi jo virkelig nørde vores interesseområde og fokusere fuldt ud på det. Det har været så spændende, tilføjer Nicolai.

Se ‘Nybyggerne’ onsdag klokken 20.00 TV 2 og følg Lourdes og Nicolai på deres Instagram-profiler HER og HER.

LÆS OGSÅ: Stressede ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.