Nyeste artikler
Se alle
Foto: Niels Henrik Dam

Lourdes og Nicolai: Det overraskede os under ‘Nybyggerne’

Der er særligt én ting, som parret fra grønt hus blev meget positivt overraskede over under deltagelsen.

38-årige Nicolai og 34-årige Lourdes har været gift i 15,5 år og har fire børn sammen: Mia-Maja, 13, Maurits, 12, Emilius, 11, og Millads, 5. Alligevel var parret spændte på, hvordan de ville klare det intense samarbejde i 7,5 uge under TV 2-programmet ‘Nybyggerne’.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Ida og Mads: Vi havde klart mindst håndværksmæssig erfaring

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: Lourdes og Nicolai: Derfor tilmeldte vi os ‘Nybyggerne’

Det viste sig dog, at det heldigvis gik over al forventning, selvom de ikke endte med at vinde programmet og drømmehuset i Randers i sidste ende.

– Vi har et vildt godt samarbejde, hvor Lourdes virkelig er god til at sammensætte materialer og tænke ud af boksen, mens jeg laver det håndværksmæssige. Men faktisk samarbejdede vi bedre, end vi troede under ‘Nybyggerne’. Altså, vi vidste jo godt, at vi kunne samarbejde, vi har alligevel været kærester i 16,5 år og har fire børn, men det er et andet game at være med i ‘Nybyggerne’ og arbejde under pres, forklarer Nicolai.

– Og vi synes selv, at det gik sindssygt godt. Jeg har næsten ikke haft lyst til at kværke dig. Kun en gang måske, og det var så lidt. Du var nok bare træt den dag, griner Lourdes og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ’Nybyggerne’

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif og Mathias har i to år forsøgt at få børn: Vil gerne bryde tabuet

– Men i hele vores voksenliv har det virkelig været vores hobby og interesse det her med at bygge og indrette. Det her med at skabe og bygge noget samt at være kreativ med hænderne. Det elsker vi, og det fik vi jo virkelig lov til at fokusere fuldt ud på under ‘Nybyggerne’.

Heldigvis for Lourdes og Nicolai så fortsætter deres hobby, og den er endda blevet til mere end bare en hobby, for Lourdes har sagt sit job som socialpædagog op, så de kan arbejde mere selvstændigt med indretning, som de drømmer om.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.