Nyeste artikler
Se alle
Foto: Niels Henrik Dam

Lourdes og Nicolai vil leve af deres hobby: ‘Nybyggerne’ kan hjælpe dem

Parret fra grønt hus har planer om at starte en helt ny karriere efter 'Nybyggerne'.

Der er ingen tvivl om, at deltagelsen i ‘Nybyggerne’ har stor betydning for de tre par, der er tilbage i konkurrencen. Udover at parrene har fået en oplevelse for livet, bruger de også deltagelsen som et afsæt til at forsøge sig på en ny karrierevej.

Mads og Ida har tidligere fortalt, at de er igang med at starte en virksomhed op, og det samme er Sif. Ligeledes fortæller Lourdes, der er uddannet socialpædagog, og Nicolai, der er personlig hjælper, nu også, at de håber på at kunne leve af deres hobby – at bygge og indrette – i fremtiden.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Stine og Kenneth taler ud om graviditet og chokerende exit

LÆS OGSÅ: Sif måtte takke nej til andet tv-program for at deltage i ’Nybyggerne’

– Hvis vi vinder programmet, vil vi i hvert fald gerne arbejde mindre, så vi har mere tid til familien. Men der er flere muligheder i spil, for på den ene side tænker vi at gå lidt ned i tid på vores jobs, og på den anden side vil vi gerne satse på en lidt anden vej, nemlig at starte en virksomhed sammen. Det havde vi faktisk planer om allerede inden ‘Nybyggerne’, men vi satte det så lidt på standby på grund af tv-deltagelsen. Men nu kan vi vildt godt tænke os at få startet det op, forklarer Lourdes, og Nicolai fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif og Mathias har i to år forsøgt at få børn: Vil gerne bryde tabuet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, Emil Thorup fortælle, hvorfor han er skrækkelig at bo sammen med:

LÆS OGSÅ: Lourdes og Nicolai: Derfor tilmeldte vi os ‘Nybyggerne’

– Det skal være en virksomhed, som Lourdes og jeg har sammen, og så skal det være lidt i forlængelse af ‘Nybyggerne’. Altså noget hvor vi bygger og indretter for folk. Det kan både være noget med møbler, køkken, badeværelse, betongulv eller sådan noget. Vi har ikke noget imod at arbejde meget, hvis vi kan arbejde sammen, og det kan komplimentere vores familie. Det skal bare fungere.

– Så hvis vi nu ikke vinder ‘Nybyggerne’, så har det alligevel givet os et afsæt til at komme rigtigt i gang med vores virksomhed, fordi folk også har kunnet se de ting, som vi kan. For det har jo også været et stort sats og en stor investering at være med, fordi vi jo har haft orlov på vores jobs og dermed ikke fået løn og ikke været sammen med vores børn. Men det er et sats, vi har taget, fordi det kunne være fantastisk at vinde huset, og hvis det så alligevel ikke går, så har vi – udover en oplevelse for livet – også fået muligheden for at få lidt gang i virksomheden på den måde, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Ida og Mads: Vi havde klart mindst håndværksmæssig erfaring

– Vi har ikke en masterplan for det endnu, men vi kunne bare vildt godt tænke os at se, om vi kan leve af noget med indretning. Fordi det lige præcis er det, der er vores interesse. Men nu må vi se, om det kan lade sig gøre, for vi skal jo også tjene nogle penge, det bliver vi jo nødt til for at forsøge en familie, tilføjer Lourdes.

Se ‘Nybyggerne’-finalen onsdag klokken 20.00 TV 2 og følg Lourdes og Nicolai på deres Instagram-profiler HER og HER.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Sif: Der er så meget, seerne ikke ser

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.