Nyeste artikler
Se alle
Ida fra 'Love Island' (Foto: Michael Stub)

‘Love Island’-babe ændrer spillet: Jeg falder også for pigerne

Smukke 'Love Island'-Ida er biseksuel. Selvom hun håber på at finde en varm, muskuløs mand, så udelukker hun ikke, at det kunne blive én af pigerne, der ender med at feje benene væk under hende.

Smukke 21-årige Ida Søjborg har vi i ’Love Island’-regi set snave igennem med den jævnaldrende og meget muskuløse Jonas Korsgaard.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe afslører fortid med TopGunn

Kemien mellem Ida og Jonas er ikke til at tage fejl af i ‘Love Island’ (Foto: TV3)

Men Ida fortæller til Realityportalen.dk, at hun er åben for muligheden for, at det bliver én af villaens kvinder, der ender med at stjæle hendes hjerte. Hun har nemlig tidligere både haft drenge- og pigekærester.

– Jeg tænker ikke så meget over, om det er en pige eller en dreng, jeg finder sammen med. Det har ellers altid siddet i mig, at det skulle være med en dreng, jeg endte sammen med. Men så fik jeg en pigekæreste, som gjorde, at det vendte, så jeg måske godt kunne se mig sammen med en pige. Det er måske rimelig sent at have udforsket den side, men jo, biseksuel kan man nok godt betegne mig som, lyder det fra ‘Love Island’-Ida.

SE VIDEOEN: Heidi slår den største skid under Nadia Shilas bryllup

Selvom smukke Ida ikke udelukker, at det kunne blive en af ‘Love Island’s labre damer, der fejer benene væk under hende, så er det alligevel primært en mand, hun er kommet ind i villaen for at søge efter kærligheden hos.

Man forstår godt, at både piger og drenge kan falde pladask for smukke ‘Love Island’-Ida (Foto: Michael Stub).

– På nuværende tidspunkt er det en fyr, jeg savner og søger. Men det ændrede sig jo før, da jeg faldt for min pige-ekskæreste, så jeg ved ikke, om det kan ændre sig igen.  Men mildest talt, så mangler jeg altså lidt nogle muskler. Jeg savner lidt en mandekrop, fortæller Ida, der bestemt var begejstret for flirten med badejernet Jonas i gårsdagens udsendelse.

Så selvom Ida ikke gør den store forskel på mænd og kvinder, så ved hun alligevel godt, hvad fordelene ved hvert køn er for hende – i hvert fald baseret på de erfaringer, hun har gjort sig fra forhold med partnere fra begge køn.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-deltager ramt af kræft

– Der er mere ro på med mænd, lidt mere tryghed, fordi der ikke er helt så mange problemer, som jeg har oplevet sammen med en pige i hvert fald. Jeg ved mere hvilken rolle, jeg har, det kan godt være lidt svært med en pige. Med en pige, der er det til gengæld lidt mere intenst, der er måske lidt mere kommunikation og lidt mere snak, vi er jo piger for pokker, griner Ida Søjborg.

Om Ida ender med en fyr (måske Jonas?) eller en pige, det vil tiden vise, når ‘Love Island’ sendes hver aften, mandag til lørdag, klokken 22 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Eksperterne skred fra ‘Luksusfælden’-par: Sådan går det i dag

LÆS OGSÅ: Drama og utroskab i ‘Love Island’

LÆS OGSÅ: Landmand-Ole åbner op: Sådan går det mellem mig og Gitte

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.