Nyeste artikler
Se alle
Olivia Salo, 22 år (Foto: Michael Stub)

‘Love Island’-babe afslører hård tid: Det har formet mig

Gymnasietiden var bestemt ikke lykkelig for 'Love Island'-baben.

Da Olivia Salo tonede frem på skærmen i ‘Love Island’, blev hun præsenteret som lidt af en femme fatale med ben i næsten og en nærmest magnetisk effekt på fyrene. Hun måtte dog igennem et par nederlag, før hun fandt sin Joakim, som hun den dag i dag er kærester med.

Ligesom i ‘Love Island’ så har vejen ikke altid været nem for Olivia, og der er en god grund til, hun har fået så mange ben i næsen og er vokset op og blevet en selvstændig ung kvinde. Det afslører hun nu på sin blog.

LÆS OGSÅ: Walid åbner op efter Kias indlæggelser: Sådan klarer jeg det hele

– Mine folkeskolelærer og forældre beskrev mig altid som en naturlig leder, fordi jeg havde en autoritet i min stemme. Den skjulte undskyldning var nok, at de havde ondt af mig, og defor skulle bruge en undskyldning for, hvorfor jeg fik lov til lidt mere end de andre børn. Min far var jo udstationeret ret ofte, min lillebror blev mobbet ,og min mor var alene med os. Derfor var det også en naturlig udvikling, at jeg blev voksen lidt tidligere, end alle de andre, skriver hun og fortsætter:

– Jeg boede i provinsen, gik på den samme folkeskole og var selvfølgelig altid involveret i pigefnidderet, fordi jeg sagde min mening, men folkeskolen var faktisk ret nem. Da jeg dimitterede i 9. klasse, havde jeg faktisk ikke nogen idé om, hvor hårde de næste 4 år ville være. Min sommerferie startede ud med mine forældres skilsmisse og min fars slagtilfælde. Wauw, really?

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Kasper: Derfor er jeg ikke kærester med Josefine

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS

Droppede ud af gymnasiet tre gange

Olivia begyndte på gymnasiet, men hvad der for mange er tre gode år, skulle vise sig at blive til lidt flere og meget opslidende år med en del nederlag. Gymnasiet i Næstved var slet ikke et match for Olivia, som stadig var meget vred på især sin mor over skilsmissen, fordi moren var flyttet.

Pludselig var der andre piger, der også var højtråbende, og hun fandt det slet ikke sjovt at gå i skole. Derfor endte hun med at skifte skole til Sorø Akademi, som er en kostskole, og flytte hjemmefra efter blot et halvt år på det lokale gymnasium.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’- Emilie afslører: Jeg blev tvunget ud af programmet

– Sorø Akademi fortjener ikke det største kapitel. Lad os bare sige, at jeg endelig fandt ud af, hvordan jeg følte mig bekræftet (på en virkelig usund måde) nemlig ved at løbe natterend til 3.g drengenes gård og så, ja. Jeg var næsten ikke i skole (trods jeg boede der), her fandt jeg dog de dejligste veninder. De var hverken konservative eller højtråbende. De var løse på tråden ligesom mig, mega ligeglade med hvordan de så ud, og bare mega cool, skriver Olivia på sin blog.

Hun endte dog med at dumpe 1.g og blive sendt hjem til sine forældre. Året efter blev Olivia igen sendt på Næstved gymnasium, hvor hun skulle starte i 1.g igen og have sin gamle klasse som puttevejledere, hvilket naturligt nok ikke var drømmescenariet for hende.

– Den korte historie er bare, at jeg hader det. Jeg HADER det. Jeg har i forvejen gjort mig opmærksom i Næstved, så jeg bliver også her til et lille mobbeoffer for den måde, jeg udskiller mig på. Ikke i min klasse, men på gymnasiet. Jeg bliver faktisk udstillet to gange til et ugentligt morgenshow, hvor jeg bliver parodieret. Når ja, der går også kun 1800 mennesker på gymnasiet. Jeg dropper selvfølgelig ud igen til jul, fortæller hun på bloggen.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida efter bruddet med Jonas: Jeg har fundet en ny

Skal aldrig studere igen

Herefter vidste Olivias forældre ikke, hvad de skulle stille op med hende, men de insisterede på, at hun skulle have en uddannelse, og det blev hende selv, der tog valget. Hun begyndte på et internationalt gymnasium i København, og til forældrenes store overraskelse gik det godt, selvom hun det første år måtte pendle.

Til trods for, at Olivia endte med at gennemføre uddannelsen, så er det ikke alle de lærdomme, som Olivia fik ud af gymnasietiden, der er lige positive. Men hun er ikke i tvivl om, at den tid har været med til at forme hende som menneske.

LÆS OGSÅ: SAY WHAT: ‘Paradise’-babe sked i bukserne i brandert

Hun lærte blandt andet, at hun trives godt i sit eget selskab, at hun er stædig, generelt ikke bryder sig om piger og at det er okay at skille sig ud. Og så lærte hun en meget vigtig ting, som kom til at kendetegne livet efter gymnasiet.

– Jeg kalder heller ikke mine år efter gymnasiet for “sabbatår”, da jeg seriøst ikke har tænkt mig at studere nogensinde igen. Jeg er nemlig sikker på, at jeg uanset hvad nok skal klare den, fastslår hun på bloggen.

Læs hele Olivias indlæg om de mange barske år på gymnasiet her.

LÆS OGSÅ: Landmand søgte kærlighed: Nu skal han giftes

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.