Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

‘Love Island’-babe og ‘Paradise’-babe slår pjalterne sammen

Det viser sig, at to populære reality-babes har besluttet at indgå et særligt team sammen.

Den 26-årige ‘Paradise’-babe Camilla Nederby har uden tvivl en meget veldrejet krop. Det kommer dog ikke uden hård dedikation og træning, og Camilla har tidligere fortalt, at hun bruger mange timer i fitnesscenteret. Hun har tilmed vundet en sølvmedalje til en bikinifitness-konkurrence i 2017.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Camilla efter brylluppet med Nicolai: Sådan er vores forhold i dag

LÆS OGSÅ: CHOK: Slut mellem Bro og Elina?

Efter intensiv druk i Mexico er Camilla dog ikke længere helt tilfreds med sin krop, og det har hun besluttet at gøre noget ved. Derfor skal hun igen igang med seriøs træning, og hun overvejer at stille op i endnu en bikinifitness-konkurrence. Hun vil dog gerne have en træningspartner, og her har hun besluttet sig for at invitere den fitte ‘Love Island’-babe Ida med i træningscenteret.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død

LÆS OGSÅ: Nicolai tilbage på ‘Paradise’: Jeg vil skabe splid

I det nyeste afsnit af ‘Mit Paradiso Liv’ på Viafree følger vi derfor de to piger træne sammen, og Camilla forklarer Ida, hvordan man poserer, og hvilken mad man skal spise. Som prikken over i’et skal de selvfølgelig også have spraytan, så de får de får det helt rigtige look, og her bliver der rig mulighed for at se, hvordan det går med Idas nye bryster.

LÆS OGSÅ: UHH: ‘Love Island’-Ida med i nyt program

Se klippet, hvor pigerne studerer Idas bryster, og hun får spraytan for at komme in the mood, nedenfor:

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.