Nyeste artikler
Se alle
Emilie Schwabe, 22 år (Foto: Michael Stub)

‘Love Island’-babe raskmeldt efter to måneder

Nu åbner'Love Island'-stjernen op omkring, hvad hun har fejlet.

De seneste måneder har ikke været nemme for ‘Love Island’-baben Emilie Thorup Schwabe, som har haft det svært siden bruddet med kæresten Oliver tilbage i maj måned, hvilket de fleste af hendes følgere på Instagram nok har bemærket, men nu ser det ud til, at hun går en lysere tid i møde.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe taler ud om bruddet: Jeg har så dårlig samvittighed

– Jeg er blevet raskmeldt. Jeg har været sygemeldt med angst i en måned – to måneder 1/9 og er tilbage på pinden igen i Lagkagehuset, fortæller Emilie i sin Instastory og fortsætter:

– Jeg synes, det er lidt svært at tale om, men nu ved I det, og jeg er ikke lukket omkring det, og det er ikke fordi, jeg skammer mig over det, det er ikke en skam at bede om hjælp, når man har det svært, og jeg har haft nogle rigtig gode kollegaer og ikke mindst en rigtig god chef, som har forstået alvoren i det og ligesom har trukket bremsen, inden jeg selv kunne. Så jeg er bare rigtig glad for den støtte, mine venner og min familie og min chef og kollegaer har udvist.

LÆS OGSÅ: Irina om sin rolle i TV 2-serie: Én ting gjorde mig nervøs

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre den første ‘Divaer i junglen’-vinder, Irina Olsen, fortælle om sin angst.

LÆS OGSÅ: Irina indrømmer: Jeg glemte at hente min datter

Under sin behandling har Emilie taget en beslutning om at gøre op med livet som kendis og Influencer, som har ramt alle ‘Love Island’-deltagerne fra det øjeblik, de trådte ned på dansk jord igen efter programmet.

Derfor hun fastslår i sin story, at selvom hun har kontrakt med Bloggers Delight, kommer hun ikke længere til at blogge, og hun vil ikke reklamere for produkter på sine sociale medier, fordi hun gerne vil tilbage til den person og det liv, hun havde inden programmet.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Joakim taler ud efter bruddet: Sådan går det i dag

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.