Nyeste artikler
Se alle
Foto: Michael Stub

‘Love Island’-babe springer ud i ‘dogging’

Den tidligere 'Love Island'-deltager Olivia er sprunget ud i et helt nyt projekt med programmet 'Olivia og sexmyterne'. Og denne gang udforsker hun fænomenet 'dogging'.

I dag bliver endnu en afsnit af ‘Olivia og sexmyterne’ tilgængeligt, og denne gang er Olivia sprunget ud i at undersøge fænomenet ‘dogging’ nærmere.

Dogging handler i al sin enkelthed om, at interesserede mødes med bekendte eller fremmede og har sex i det fri. Ofte foregår det i buskadser, ved motorvejsrastepladser eller andre steder i naturen. Fællestrækkene er, at det intime samvær foregår et sted i naturen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Elvia Pitzner er aktuel i HELT eget tv-program

Det får Olivia og veninden Katie Keller selv fornøjelsen af i dagens afsnit, hvor de har begivet sig mod en rasteplads ved E20-motorvejen lidt uden for Slagelse. Her er der gang i diverse seksuelle aktiviteter i buskadserne; noget, som Olivia og Katie ikke kan modstå at undersøge nærmere.

Olivia springer endda selv ud i dogging – og det foregår ikke uden nysgerrige forbigående.

LÆS OGSÅ: Ditte taler ud: Her er, hvad der skete med mit og Nicklaes’ venskab

Se klippene nedenfor:

På vej mod rastepladsen

Dogging på første række

Må vi være med?

Programmet kan ses på Viaplay og Viafree.

LÆS OGSÅ: Er du også nysgerrig? Her er paradisoerne i dag

LÆS OGSÅ: Linse sætter ord på: Sådan sagde vi farvel til Jytte

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.