Nyeste artikler
Se alle
Emilie Schwabe, 22 år (Foto: Michael Stub)

‘Love Island’-babe taler ud efter bruddet: Jeg har så dårlig samvittighed

Nu åbner reality-baben op omkring tiden efter bruddet, der desværre er endt langtfra fredeligt.

Da ‘Love Island’ rullede over skærmen sidste år på TV3, fandt 22-årige Emilie Schwabe desværre ikke kærligheden.

Hun kunne dog i januar afsløre, at lykken havde tilsmilet hende, da hun havde fået sig en sød kæreste – Oliver, men i slutningen af maj besluttede de to at gå hver til sit.

– Årsagen bliver holdt mellem os. Vi skilles ikke som fjender. Jeg har haft det bedste halve år, og Oliver er så stor skyld i min personlige udvikling. Jeg håber på ro og forståelse, fortalte Emilie dengang.

LÆS OGSÅ: Reality-hunk flytter sammen med kæresten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud

LÆS OGSÅ: ‘Hjem til gården’-finalist dræbt i tragisk ulykke

Nu, to måneder efter, har hun dog besluttet sig for at bringe emnet op igen. Det viser sig nemlig, at hun har meget dårlig samvittighed over, hvordan det hele endte:

– Det hele gik lidt hurtigt med Oliver og jeg med at flytte sammen osv., og det ødelagte forholdet i sidste ende. Men som jeg også skrev sidst, så valgte vi at gå fra hinanden på en fin og fredfyldt måde. Oliver havde dog så nogle intime billeder og videoer af mig, og da vi gik fra hinanden, skete der nogle ting, som gjorde, at jeg mistede tilliden til ham, og det var der, filmen knækkede, og jeg blev fuldstændig crazy i hovedet og delte en video på Instagram, som var taget ude af kontekst, hvor Oliver råbte og skreg af mig og bad mig om at pakke mine ting og flytte. Der var selvfølgelig gået noget forud for den video, og i første omgang skulle den slet ikke være delt,  fordi det giver jer et forkert billede af, hvordan Oliver er, og hvordan situationen var. Selvom det måske virker mærkeligt at fortælle dette nu to måneder efter, så har jeg brug for at få mine sår til at hele, og det gør jeg på den her måde, lyder det fra Emilie i en Instagram-video.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Joakim taler ud efter bruddet: Sådan går det i dag

LÆS OGSÅ: UHH! ‘For lækker til love’-babe optager nyt TV3-program

– Det er ingen hemmelighed at jeg på nuværende tidspunkt har det sindssygt svært, hvilket jeg ikke kan skjule på mine sociale medier. Det er svært at tale om, men det er også en del af min bearbejdningsproces at tale til jer, mine følgere. Jeg har ikke talt om det, der skete med Oliver og jeg, men jeg kan ikke være i det hele, fordi jeg har givet jer et dårligt billede af Oliver, for han har behandlet mig godt og pænt, og vi har haft et godt forhold. Sandheden er, at jeg jo har råbt og skreget lige så meget af ham, så derfor var det forkert at dele den video, og jeg slettede den også hurtigt igen, fordi det var så forkert, og jeg har så dårlig samvittighed over det, fortsætter hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: HUSKER DU? Sy Lees pinligt morsomme debutsang

– Derfor fortæller jeg om det nu, så både Oliver og jeg kan komme videre. Jeg ville ønske, at jeg kunne gøre det om og ikke dele den video, men det kan jeg ikke, og derfor har jeg behov for at sige, at det er sådan, det hænger sammen, og at jeg trækker det tilbage. Det er bare først nu, jeg har haft mod på at sige det og forklare, hvordan det hele hænger sammen. Jeg fortryder det hele, der skete, for jeg var heller ikke god selv. Jeg er også blevet rådet til at fralægge mine sociale medier, hvilket, jeg til dels tror, er en god ide, fordi jeg føler, jeg skal leve op til noget, og jeg bliver så usikker på mig selv. Jeg kan ikke håndtere det lige nu, og det håber jeg, at I vil respektere. Jeg ønsker Oliver det bedste i verden, og jeg ønsker også mig selv det bedste, og at jeg kan blive stabil psykisk igen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonass efter finalen: Dette fortryder jeg nu

Se hele Emilies Instagram-video, hvor hun forklarer sig, nedenfor:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Emilie Thorup Schwabe (@emiliethorupschwabe) den

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Teitur afslører: Det skal pengene bruges på

LÆS OGSÅ: Vred Anne efter ‘Paradise’-finalen: Jeg føler mig mega snydt!

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.