Nyeste artikler
Se alle
Olivia Salo, 24 år (Foto: Michael Stub)

‘Love Island’-babe vender tilbage til skærmen

Snart er der gensyn med 'Love Island'-baben i et nyt Viafree-program.

Da den første danske udgave af ‘Love Island’ løb over skærmen, lærte tv-Danmark stortatoverede Olivia Salo at kende. Hun flirtede sig igennem villaen og endte til sidst med at finde kærligheden i Joakim. De to nåede at blive programmets længst varende forhold og endda at flytte sammen, men kærligheden brast efter fem måneder.

Efter ‘Love Island’ delte Olivia selv flittigt ud af sit liv på Instagram, og kort tid efter kom hende og Joakims fælles YouTube-kanal (som dog ikke har været aktiv siden bruddet), og siden fik Olivia sin egen blog. Derudover igangsatte hun også et arbejde på sin egen elektroniske kogebog.

LÆS OGSÅ: HUSKER DU? Sy Lees pinligt morsomme debutsang

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Princess Natascha forklarer, hvorfor hun fik sine vilde, lyserøde dreadlocks

LÆS OGSÅ: UHH! ‘For lækker til love’-babe optager nyt TV3-program

Men i sidste måned opsnappede HER&NU, at den madkyndige Olivia havde optaget ‘Til middag hos’ med Amin Jensen, Danny Kool og Anni Fønsby.

Og nu er Olivia igen igang med tv-optagelser. Det løfter Olivia selv sløret for i en instastory.

– Trods vejret, så er det faktisk en meget nice dag, fordi vi skal skyde intro til den nye serie, vi skal lave – og det bliver mega nice, siger hun i den korte video.

LÆS OGSÅ: Er det her den vildeste influencer-reklame nogensinde?

Overfor Realityportalen uddyber Olivia, at man hverken skal betale eller vente længe, hvis vi man gerne vil se hende i den nye serie.

– Jeg kan sige, at det er et nyt program til Viafree, som udkommer i midten af august, afslører Olivia, der dog ikke kan fortælle mere for nu.

LÆS OGSÅ: WHAT? Sær reality-trio får fælles program

I en senere instastory afslører Olivia dog yderligere, at der kommer en ganske særlig gæst med i en af optagelserne.

– That’s the one and only: Min mor. Jeg glæder mig psykopat meget til, at hun skal være med i det her program, fordi hun bare er grinern, hun kommer til at give de mest sjove indspark til alt det her, lover Olivia.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om kæresten: Det er hjerteskærende

LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-Mariyah har otteårig datter: Mange bliver chokerede over det

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.