Nyeste artikler
Se alle
Muskelbundtet Jonas var med i første sæson af 'Love Island' (Foto: Michael Stub).

‘Love Island’-hunk vinder guld i bodybuilding

I weekenden blev Jonas overhængt med guldmedaljer for sin muskuløse krop

I weekenden var ‘Love Island’-badejernet Jonas Korsgaard mødt op til bodybuilder konkurrencen Pro Nordic. Hvis man har fulgt den muskuløse realitystjerne på Instagram, så ved man, at han går meget op i sin kost og træning, og de mange timer, Jonas har lagt i sin krop, kulminerede i lørdags, da han stillede op i Men’s Physique-kategorien og ryddede bordet.

– I den klasse, jeg var oppe i – Men’s Physique – gælder det om at have smal talje, solidt markeret mave og bred ryg. Udover det skal linjer og proportioner have symmetri, og din udstråling og selvtillid på scenen skal også sidde i skabet, forklarer Jonas.

LÆS OGSÅ: CHOK! Endnu et ‘Ex on the Beach’-par ramt af utroskab

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Princess Natascha træner til Ironman

 

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Love Island’-par er gået fra hinanden

Her endte han med at vinde alle tre mulige guldmedaljer. Dermed vandt Jonas guld i både junior- og seniorklassen, som er opdelt efter deltagernes højde, men ikke begrænset til bestemte højder. Derudover endte Jonas også med at vinde guld i overall-kategorien, som altså er den samlede vinder af alle højdeklasserne.

– Det var en vild oplevelse at stå på scenen til min første konkurrence nogensinde og så ende med at løbe som overall champ i Mens Physique-klassen! Det var helt uvirkeligt at komme ned efter at have sat alle modstandere til side og snuppet hele pisset! Men jeg vidste godt, hvad jeg var i stand til med de forberedelser, jeg gjort mig, og det hold jeg havde bag mig hele vejen, forklarer den ekstatiske ‘Love Island’-hunk.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Her ankommer smukke Geggo til brylluppet

Herunder kan du se opslaget, hvor Jonas fortæller om sin store sejr – og bliver lykønsket af en masse realitypersonligheder

LÆS OGSÅ: Fie Laursens forældre åbner op: Sådan har vi opdraget Fie

I videoen herunder kan du se, hvordan Jonas beundrede sin flotte krop i ‘Love Island’-villaen

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Mig og min mor’-stjerne er gravid

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.