Nyeste artikler
Se alle
Ida fra 'Love Island' (Foto: Janus Nielsen)

’Love Island’-Ida får hjælp af far til nye bryster

Forud for sin brystoperation skulle 'Love Island'-Ida have sin far med på råd.

Som drengepige er ‘Love Island’-Ida på jagt efter mere feminine former i det splinternye program ‘Mig og mine nye bryster’, som kan ses på Viafree.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida om nyt program: Jeg er bange for reaktionerne

Gennem fire afsnit kan man følge Ida Søjborgs overvejelser omkring, hvorvidt hun skal have foretaget en brystoperation, og hvordan de nye bryster i så fald skulle se ud. Sådan en stor beslutning tages bedst med en god støtte på sidelinjen, og den fandt hun i den vigtigste mand i hendes liv, nemlig hendes far, forud for operationen.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation

I første afsnit ser man Ida og hendes far i en garage iført racertøj, mens de roder ved en racerbil, da de tager hul på den store snak.

– Jeg vil jo gerne være den her drengepige, og det er jeg jo også. Men udseendemæssigt er det ikke nødvendigvis sådan, jeg kunne tænke at vise mig selv. Men det er det, jeg gør lige nu, fordi jeg ikke føler, jeg har udstyret, siger hun til faren.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida indrømmer: Jeg var Jonas utro

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Julie fra ‘De Unge Mødre’ fortæller om, hvorfor hun fik lavet nye bryster og ny numse.

 ny

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Linse og Geggo dropper Bryggen

Ida indrømmer for sin far, at kun tre mennesker har set hende helt nøgen, fordi hun inden operationen var utilpas omkring sin krop.

– Som biseksuel går jeg meget op i, hvordan bryster ser ud, og hvad jeg rører ved. Det betyder bare meget, når man er sammen med en pige.

– Det gør, at jeg gemmer mig selv, og jeg føler mig ikke sexet, når jeg har sex.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida åbner op om diagnose

Idas far spørger til, om det er reality-universet, der har fået hende til at overveje at få lavet sine bryster. Det skynder Ida sig dog at afvise og forklarer, at hun udelukkende får lavet bryster for sin egen skyld.

Se mere af samtalen i videoen, hvor Idas far spørger til, hvordan brysterne skal se ud.

Du kan se ‘Mig og mine nye bryster’ fra i dag på Viafree.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe åbner op om svær fortid: Eks døde af en overdosis

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.