Nyeste artikler
Se alle
Ida fra 'Love Island' (Foto: Janus Nielsen)

‘Love Island’-Ida lukker sin virksomhed – og starter en ny

Alle de gamle kunder fra Idas snart lukkede virksomhed FitBySojborg, kommer nu med over i den nye virksomhed, Passion Performance, der også sælger onlineforløb med kost- og træningsprogrammer.

Efter ikke meget mere end to måneder som selvstændig med onlinevirksomheden FitBySojborg, har ‘Love Island’-baben Ida Søjborg sat sig for at lukke virksomheden ned.

– FitBySojborg kommer ikke længere til at eksistere, fortæller Ida til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Fortvivlet ung mor: Ved ikke, om hun skal beholde barnet

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Nadia Shilas mand Jeremy har fået et job

LÆS OGSÅ: Ung mor gennemfører sit første maraton: Jeg kastede op 5 gange

Lukker og åbner nyt

Heldigvis skyldes lukningen af virksomheden, der sælger onlineforløb med kost- og træningsprogrammer, ikke, at forretningen ikke har kunne løbe rundt.

Faktisk skyldes lukningen det stik modsatte.

– Grundet FitBySojborg tog langt mere fart, end jeg havde forventet, begyndte jeg at tænke i nye baner. Hvordan kunne jeg tilbyde mine klienter det bedste produkt på markedet, og hvordan kunne jeg sørge for at kunne hjælpe flest muligt, fortæller Ida og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Realitybabe dropper botox: Ikke til at kende

– Derfor har jeg valgt at slå mig sammen med de to dygtigste drenge inden for feltet, forklarer Ida om hendes nye virksomhed Passion Performance, som hun netop har startet sammen med de personlige trænere Nicolaj og Thomas.

De tilbageværende klienter i FitBySojborg kommer derfor også til at overgå til den nye virksomhed.

– Jeg tager mine klienter fra FitBySojborg med i Passion Performance, da de ikke skal lukkes ned, de skal have mulighed for at fortsætte med et endnu stærkere team bag dem, forklarer Ida.

LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerne: Nogen vil ødelægge mit firma

Gratis start

Ida og hendes nye partnere Nicolaj og Thomas sparker den nye virksomhed, Passion Performance, igang med et gratis arrangement i Amager Strandpark på søndag.

– Vi har valgt at starte det hele ud med en bootcamp, hvor der er mulighed for, at alle kan deltage i det omfang, de kan være med. I løbet af dagen vil der blive afholdt konkurrencer og træningspas, forklarer Ida.

LÆS OGSÅ: ‘Kongerne’-Kia jubler: Endelig er jeg i bedring

Herunder kan du se opslaget, hvor Ida afslører sin nye virksomhed

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Hej venner❤️ Jeg har en kæmpe nyhed! Fra i dag af har jeg fornøjelsen af at sige at Nicolaj, Thomas og jeg har startet Passion Performance🙌🏽 – Det er en kæmpe fordel for dig som er min klient nu eller dig som tænker på at blive det😍 Siden jeg startede ud som coach har der været vildt stor efterspørgsel på mine forløb og jeg har næsten ikke kunnet følge med, så jeg har i en lang periode haft lukket for nye klienter. – Vi har tilsammen i passion Performance en masse forskellige kompetencer, som sikre dig, at du får den absolut bedste hjælp og de bedste redskab indenfor kost, træning og ikke mindst motivation ved at komme på et team med fagfolk fra allerhøjeste hylde indenfor denne branche!🔥 – Vi kan nu hjælpe endnu bedre og mange flere med at nå deres mål uanset om det er vægttab, muskelopbygning, sundere livsstil eller noget helt fjerde💪🏽 – Nu får jeg endnu mere tid til at lave inspirerende videoer, skrive med mine klienter, lave kost- og træningsprogrammer nu hvor jeg ikke er alene om at drive en virksomhed. Alt i alt får jeg nu meget mere tid til at hjælpe dig!❤️ – Lyder det som noget for dig? Så tjek @passion_performance ud og skriv dig op via linket til en uforpligtende snak, om hvordan vi kan hjælpe dig😆

Et opslag delt af Ida Søjborg🏳️‍🌈 (@idasojborg) den

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

LÆS OGSÅ: UHH! ‘For lækker til love’-babe optager nyt TV3-program

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.